Închide meniul

Kylian Mbappe, anunţul momentului în privinţa viitorului său: „Alegerea mea este aproape făcută. Practic, s-a terminat”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2022, 11:31

Kylian Mbappe, anunţul momentului în privinţa viitorului său: „Alegerea mea este aproape făcută. Practic, s-a terminat

Kylian Mbappe, anunţul momentului despre viitorul său

Kylian Mbappe, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Kylian Mbappe, anunţul momentului în privinţa viitorului său. Starul fotbalului francez Kylian Mbappe a anunţat că decizia referitoare la viitorul carierei sale este „aproape” luată, fără să dezvăluie însă numele echipei la care va juca din sezonul viitor, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe se află la finalul contractului său cu Paris Saint-Germain, club ai cărui conducători fac eforturi disperate pentru a-l convinge să rămână pe Parc des Princes şi să evite plecarea sa la formaţia spaniolă Real Madrid, care l-a ofertat şi în urmă cu un an pe decarul francez.

Kylian Mbappe, anunţul momentului în privinţa viitorului său

Cu ocazia ceremoniei de atribuire a Trofeele UNFP de duminică, în cadrul căreia a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului din campionatul Franţei, Mbappe a fost întrebat dacă s-a hotărât în privinţa viitorului său.

Alegerea mea este aproape făcută. Practic, s-a terminat. Lipsesc câteva detalii, dar s-a terminat„, a spus Kylian Mbappe, cel mai bun marcator (25 de goluri) şi cel mai bun pasator (17 assist-uri) în actuala ediţie din Ligue 1, scrie agerpres.ro.

În vârstă de 23 de ani, Kylian Mbappe a ajutat-o pe Paris Saint-Germain să cucerească al zecelea său titlu de campioană a Franţei în acest sezon, egalând recordul lui AS Saint-Etienne.

Reclamă

Câştigător al Ligii Naţiunilor cu naţionala Franţei, Mbappe a eşuat în Liga Campionilor, însă a marcat două goluri pentru PSG în duelul cu Real Madrid din optimile de finală (1-0, 1-3).

Familia lui Mbappe a negat că jucătorul și-a prelungit contractul cu PSG

Le Parisien a anunțat că PSG ar fi ajuns la un acord de principiu cu starul de 23 de ani, pentru prelungirea contractului pe o perioadă de doi ani. Familia lui Kylian Mbappe a reacționat prompt, asigurând că, la ora actuală, nu există vreo înțelegere între Mbappe și clubul la care joacă din 2017.

Mama lui Kylian Mbappe a publicat un comunicat oficial, în care dezmințit orice informație legată de prelungirea contractului atacantului cu PSG sau vreun acord cu oricare altă echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu există niciun acord de principiu cu PSG sau oricare alt club. Discuțiile din jurul viitorului lui Kylian continuă în liniște deplină pentru a-i permite să ia cea mai bună decizie, cu respectul tuturor părților implicate”, a anunțat mama lui Mbappe, potrivit expertului în mercato Fabrizio Romano.

Manchester City, Barcelona, Liverpool și Bayern Munchen au fost asociate și ele cu un posibil transfer al lui Mbappe, însă Real pare să aibă cele mai mari șanse să îl aducă pe starul de 23 de ani.

Și-a făcut Mbappe bagajele pentru transfer?

Mbappe a recunoscut în urmă cu ceva timp că visul său este să ajungă pe Bernabeu, iar acest vis ar putea deveni realitate în această vară.

Kylian Mbappe și-a strâns lucrurile din casă și dă semne că se pregătește de transferul de la PSG la Real Madrid.

Artistul Ora Ito, un apropiat al lui Mbappe, a publicat mai multe fotografii de la domiciliul starului lui PSG, în care se întrezărește că jucătorul se pregătește pentru plecare. Ceea ce se află în fundalul pozelor a atras atenția jurnaliștilor de la Marca.

În fotografie se poate observa un raft cu trofee împachetate, precum și cutii de carton cu ziare și reviste despre sport, iar una dintre ele îl are pe copertă chiar pe Mbappe. Imaginea ar putea sugera ca atacantul de 23 de ani se pregătește deja de plecare și s-a apucat să-și adune toate obiectele de valoare.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și