Închide meniul

Kylian Mbappe, decizie radicală! Francezul nu mai vrea să rămână la PSG şi vrea să meargă la o forță din Premier League

Alexandru Ivan Publicat: 2 martie 2021, 14:18

Kylian Mbappe, decizie radicală! Francezul nu mai vrea să rămână la PSG şi vrea să meargă la o forță din Premier League

profimedia

Kylinan Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022

  • Kylian Mbappe are 22 de ani
  • El mai are contract cu PSG până în 2022

Kilyan Mbappe este printre cei mai râvniți jucători de pe piața transferurilor. El mai are contract cu PSG doar până în anul 2022. Prin urmare, campioana Franței ar putea fi nevoită să-l vândă pe Mbappe la finalului sezonului, dacă acesta nu va semna prelungirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși Real Madrid a fost cea mai vehiculată destinație pentru starul francez, el și-ar dori să ajungă în Anglia, la Liverpool.

Kylian Mbappe vrea să joace în Premier Legaue, pentru Liverpool

Jurnalistul englez Duncan Castles de la The Times a dezvăluit că Mbappe i-a anunțat deja pe șefii lui PSG că visul său este să joace pe Anfield. Nu se știe însă dacă Liverpool își permite să îndeplinească pretențiile financiare ale șeicilor. PSG a plătit pe Mbappe 180 de milioane de euro în anul 2017!

Reclamă

Potrivit Canal +, Jurgen Klopp a luat deja legătura cu apropiați din anturajul atacantului de 22 de ani. Managerul german l-ar fi desemnat pe Fabinho să vorbească în prealabil cu starul de la PSG. Cei doi au fost colegi la AS Monaco.

150 de milioane de euro este dispusă Liverpool să achite pentru Kylian Mbappe. Dacă mutarea s-ar realiza, el ar deveni cel mai scump transfer din istoria cormoranilor. Virgil van Dijk este în prezent cel mai costisitor jucător de la Liverpool, transferat pentru 76 de milioane de lire sterline.

Reclamă

Kylian Mbappe, indecis asupra viitorului său

Directorul sportiv de la PSG, Leonardo, a declarat recent că Mbappe își va prelungi înțelgerea cu formația pariziană. Starul francez este însă indecis asupra viitorului său.

"Sunt foarte fericit la PSG, întotdeauna m-am simțit bine aici. Fanii și clubul m-au ajutat întotdeauna și le voi fi mereu recunoscător. Vreau însă să mă gândesc ce voi face în următoarele etape ale carierei mele.

Vreau să mă gândesc și să analizez care e cea mai bună soluție pe care ar trebui să o aleg. Știu că trebuie să mă decid curând, dar încă mă gândesc. Dacă aș fi avut acum răspunsul, vi l-aș fi spus", a spus Mbappe pentru Telefoot, citat de Daily Mail.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a înscris 113 goluri în 155 de meciuri la PSG. El are în prezent doar 22 de ani și este cotat la 180 de milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!