Închide meniul

Kylian Mbappe, dorit cu insistență de Chelsea: „Încerc de mult să îl conving!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 14 aprilie 2023, 19:56

Kylian Mbappe, dorit cu insistență de Chelsea: Încerc de mult să îl conving!”

Kylian Mbappe, dorit cu insistență de Chelsea

Kylian Mbappe / Profimedia

Kylian Mbappe este dorit cu insistență de Chelsea. Superstarul celor de la PSG a fost foarte aproape să ajungă la Real Madrid vara trecută, însă nu doar madrilenii s-au interesat de serviciile francezului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea este în reconstrucție, iar Todd Boehly, patronul londonezilor, este dispus să investească enorm pentru a o vedea din nou pe Chelsea pe culmile succesului.

Kylian Mbappe, dorit cu insistență de Chelsea: „Încerc de mult să îl conving!”

Florent Malouda, mijlocaș francez care a îmbrăcat tricoul lui Chelsea în perioada 2007-2013, a dezvăluit în presa din Anglia că își dorește să-l vadă pe Kylian Mbappe jucând pe Stamford Bridge, motiv pentru care încearcă să-l convingă pe parizian să se transfere în Anglia.

Încerc să îl conving să meargă la Chelsea de foarte mult timp. Până acum, nu am reușit, dar voi continua să încerc. Sperăm că îl vom vedea în Premier League, pentru că este cel mai competitiv campionat din lume, ar fi minunat să îl vedem acolo.

Nu sunt prea multe echipe care îi pot oferi ce își dorește și nu sunt multe cluburi care pot construi echipa în jurul lui. Este un lider, a fost numit căpitanul echipei naționale a Franței și va căuta să aibă un rol de lider la următorul club, lucru ce poate crea probleme.

Reclamă

Boehly și toți oamenii din fotbal îl cunosc deja pe Kylian. Orice patron îl are pe listă pe Mbappe, dar este vorba despre conexiunea la nivel uman. Putem vorbi despre milioanele care ne-ar costa pentru suma de transfer și salarii, dar, întotdeauna, cel mai mare impact în decizia unui jucător îl au relațiile umane” a declarat Florent Malouda, potrivit The Sun.

Kylian Mbappe, dezvăluiri despre obiectivele pe care le are la PSG: „Doar de asta mai am nevoie!”

Kylian Mbappe a făcut dezvăluiri despre obiectivele pe care le are la PSG. Starul francez susţine că îşi doreşte să câştige UEFA Champions League alături de trupa de pe Parc de Princes. Acesta a mai dat de înţeles că îşi doreşte să rămână la campioana Franţei, deoarece se află sub contract.

Kylian Mbappe a semnat un nou contract cu PSG, în vara trecută, după ce a spus pas ofertei primite de la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a oferit un interviu în presa din Franţa, în care a dezvăluit ce trofeu îşi doreşte să câştige în următoarele sezoane. Starul francez susţine că vrea să-şi treacă în palmares un succes în UEFA Champions League, cu trupa de pe Parc de Princes.

Mbappe a dezvăluit că acesta este visul său, după ce deja a bifat o finală în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa, pierdută în faţa celor de la Bayern, în 2020.

De altfel, trofeul UEFA Champions League este singurul care îi lipseşte din palmares lui Kylian Mbappe, după ce deja a cucerit Cupa Mondială, şi mai multe titluri şi Cupe ale Franţei cu PSG.

„Următorul nivel? Să câştig UEFA Champions League, deja am jucat o finală, o semifinală, un sfert de finală, o optime… Am făcut totul, numai să câştig nu. Asta e tot ce am nevoie. Sper că se va întâmpla cât mai curând posibil.

Unde se va întâmpla? La PSG! Sunt parizian şi am contract aici. Deci se va întâmpla la PSG”, a declarat Kylian Mbappe, într-un interviu pentru presa din Franţa, citat de marca.com.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și