Închide meniul

Kylian Mbappe e istorie la PSG. „Nu va rămâne nici pentru tot aurul din lume!” Când semnează contractul cu Real Madrid

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 octombrie 2021, 22:47

Kylian Mbappe e istorie la PSG. „Nu va rămâne nici pentru tot aurul din lume! Când semnează contractul cu Real Madrid

Kylian Mbappe ar fi semnat deja cu PSG. Anunţul lui Nasser Al-Khelaifi

Kylian Mbappe ar fi semnat deja noul contract / Profimediaimages

Potrivit jurnaliștilor de la as.com, Mbappe a luat deja decizia finală și nu va accepta să rămână la PSG nici pentru toți banii din lume. La 30 iunie 2022, starul francez ar putea fi, oficial, noul jucător al celor de la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, poveste încheiată la PSG. Francezul semnează cu Real Madrid

„Mbappé a luat o decizie, iar banii reprezintă cel mai puțin important factor. Nu își va prelungi contractul cu PSG nici pentru tot aurul din lume. Decizia a fost luată de mult timp și nimic nu se va schimba. Mbappe vrea să aibă succes la Madrid și o va face. El trebuie să aștepte doar până pe 30 iunie pentru a-și vedea visul împlinit … „, scriu jurnaliștii spanioli.

Kylian Mbappe a intrat în ultimele 12 luni de contract cu PSG și va poate pleca liber la sfârșitul sezonului. El poate chiar să parafeze viitoarea înțelegere încă din luna ianuarie.

În vara asta, PSG a refuzat o ofertă de 200 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe, de la Real Madrid. Rămas la Paris, Mbappe face acum parte dintr-un trident care poate deveni letal, alături de Lionel Messi şi Neymar.

Kylian Mbappe: „Este greşit şi m-au făcut să mă simt ca un hoţ”

Kylian Mbappe a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în această vară și s-a supărat pe maniera în care șeicii au gestionat situația lui.

Reclamă

Am cerut să plec încă din luna iulie, pentru că nu voiam să prelungesc contractul. Am vrut ca PSG să primească o sumă considerabilă pentru a transfera un jucător de calitate în locul meu. Pe de altă parte, le-am zis că dacă nu vor să plec, voi rămâne.

Nu mi-a plăcut faptul că au spus că am anunţat abia în ultima săptămână din august că vreau să plec. Este greşit şi m-au făcut să mă simt ca un hoţ. Le-am spus că vreau să plec încă din iulie”, a mai spus Mbappe.

PSG l-a adus pe Mbappe printr-o mișcare prin care a fentat fair-play-ul financiar, în 2017. În vara anului respectiv, parizienii plătiseră deja 222 de milioane de euro ca să-l ia pe Neymar de la Barcelona. Inițial, Mbappe a fost doar împrumutat de la Monaco, pentru ca, anul următor, PSG să plătească 145 de milioane de euro pentru transferul definitiv.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și