Închide meniul
UPDATE

Real Madrid a întrerupt negocierile pentru transferul lui Kylian Mbappe. Ultima ofertă făcut pentru atacantul francez era fabuloasă! Anunţul momentului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2021, 21:10

Real Madrid a întrerupt negocierile pentru transferul lui Kylian Mbappe. Ultima ofertă făcut pentru atacantul francez era fabuloasă! Anunţul momentului

Kylian Mbappe, noul ambasador Dior

Profimediaimages

UPDATE: Jurnaliştii de la L’Equipe anunţă că Real Madrid a întrerupt negocierile cu PSG pentru transferul lui Kylian Mbappe! Sunt şanse minime ca atacantul francez să mai plece în această vară din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galacticii mai au 24 de ore la dispoziţie pentru a-l aduce pe Mbappe pe Santiago Bernabeu. 31 august este ultima zi, din această perioadă de mercato, în care starul de 22 de ani al vicecampioanei Franţei îşi poate schimba echipa.

Real Madrid a început asaltul final pentru transferul lui Kylian Mbappe

Potrivit skysports.com, Real Madrid este pregătită să facă o nouă ofertă. Are în plan să achite cele 200 de milioane de euro cerute de conducătorul liderului din Ligue 1. „Vor plăti 170 de milioane de euro acum, la care se adaugă alte 30 de milioane sub formă de bonusuri„, anunţă sursa citată. Dacă PSG vrea toţi banii acum, „galacticii” pot plăti cel mult 180 de milioane de euro.

Intrat în ultimul an de contract, Kylian Mbappe a anunţat că îşi doreşte cu orice preţ să ajungă la Real Madrid. Nu ia în calcul să îşi prelungească înţelegerea şi ar putea pleca gratis în vara anului viitor. Spaniolii au şi o variantă de rezervă. Iau tot mai mult în calcul varianta de a-l transfera pe Mbappe la iarnă cu o sumă mult mai mică.

Reclamă

Madrilenii sunt încrezători că, dacă PSG refuză ultima ofertă, vor semna un precontract cu Kylian Mbappe în luna ianuarie.

Ore decisive pentru transferul galactic al lui Mbappe la Real Madrid

Conform presei din Spania, tricourile starului francez au dispărut deja din magazinul oficial al celor de la PSG. Cei de la AS.com anunţă că nu se mai găsesc tricouri cu Mbappe la magazinul oficial al parizienilor.

După ce a reuşit o dublă în partida cu Reims, Mbappe a ajuns direct în cantonamentul naţionalei Franţei. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Kylian Mabppe este de 160 de milioane de euro, acesta fiind cel mai valoros fotbalist al planetei. PSG l-a cumpărat în 2018 pe atacantul francez de la AS Monaco. Suma s-a ridicat, în final, la 180 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și