Închide meniul

Kylian Mbappe i-a depășit pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo! La ce capitol stă mai bine starul francez

Alex Ioniță Publicat: 19 noiembrie 2023, 12:14

Reclamă
Kylian Mbappe i-a depășit pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo! La ce capitol stă mai bine starul francez

Kylian Mbappe i-a depășit pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo

Colaj: Kylian Mbappe, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo / Profimedia

Kylian Mbappe i-a depășit pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo! Starul francez a ajuns la o performanță notabilă, după ultima partidă a echipei naționale condusă de Didier Deschamps.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Les Bleus” au reușit să o învingă pe echipa națională din Gibraltar cu incredibilul scor de 14-0! După acest rezultat, francezii au bătut record după record la nivel de echipă. Totuși, se pare că și Mbappe are un motiv întemeiat de bucurie, după acest incredibil rezultat.

Kylian Mbappe i-a depășit pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo! A ajuns mult mai rapid la 300 de goluri marcate

În meciul cu Gibraltar, Mbappe a reușit să marcheze un hattrick și a ajuns astfel la 300 de reușite în carieră. Impresionant este faptul că acesta a reușit să înscrie de atâtea ori înainte de a împlini vârsta de 25 de ani, mai exact la 24 de ani, 10 luni și 29 de zile.

De cealaltă parte, Lionel Messi a reușit să marcheze golul 300 în 2012, la 25 de ani, 4 luni și 3 zile, în timp ce Cristiano Ronaldo a reușit această performanță la o vârstă mai înaintată decât cele două superstaruri.

După ce a marcat golul cu numărul 300, Mbappe a oferit și o reacție, ce-i drept modestă, la finalul duelului cu Gibraltar.

Reclamă

„Este doar o parte din proces.  Sunt anumiți jucători care au marcat 800 sau chiar 850 de goluri în caieră. Comparativ, 300 de goluri nu reprezintă nimic. Trebuie să continui, trebuie să joc mai bine atât la echipa de club, cât și la echipa națională”, a spus Kylian Mbappe, citat de sportskeeda.com.

Franța a învins-o pe Gibraltar cu 14-0 și a doborât record după record

După victoria fabuloasă în fața modestei selecționata din Gibraltar, echipa națională a Franței a stabilit un nou record! Scorul de 14-0 care a fost înregistrat în partida de la Nice reprezintă cea mai mare victorie înregistrată într-un meci din preliminariile pentru un Campionat European.

În meciul de la Nice, golurile francezilor au fost marcate de: Santos (autogol, min. 3), Thuram (min. 4), Zaire-Emery (min. 16), Kylian Mbappe (min. 30, min. 74, min. 82), Clauss (min. 34), Kingsley Coman (min. 36, min. 65), Fofana (min. 37), Rabiot (min, 63), Dembele (min. 73) și Giroud (min. 89, min. 90+2).

Reclamă 4 / 0/3

Precedentul record îi aparținea Germaniei, care, în preliminariile pentru Campionatul European din 2008 trecea de o altă selecționată modestă, San Marino, cu scorul de 13-0.

De asemenea, francezii au ajuns să își depășească cea mai mare victorie din istorie. Precedentul record a fost stabilit într-o partidă cu Azerbaidjan, în anul 1995. La momentul respectiv, naționala Hexagonului se lupta pentru un loc la Campionatul European din 1996, iar meciul, care s-a jucat în septembrie 1995, s-a încheiat cu scorul de 1-0.

În cadrul respectivelor calificări, Franța a făcut parte din aceași grupă în care se afla și România. La momentul respectiv, „tricolorii” au câștigat grupa de calificare, iar francezii au ieșit pe locul al 2-lea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și