Închide meniul

Kylian Mbappe l-a anunţat printr-un mesaj pe Florentino Perez că nu vine la Real Madrid. Dezvăluirea făcută de spanioli

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2022, 17:41

Kylian Mbappe l-a anunţat printr-un mesaj pe Florentino Perez că nu vine la Real Madrid. Dezvăluirea făcută de spanioli

Cum l-a anunţat Kylian Mbappe pe Floretino Perez că nu vine la Real Madrid

Kylian Mbappe rămâne la PSG | Profimediaimages

Kylian Mbappe l-a anunţat printr-un mesaj pe Florentino Perez că nu vine la Real Madrid şi că va semna un nou contract cu PSG. Starul francez a decis să îşi prelungească înţelegerea cu formaţia din Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a decis să rămână la PSG, deşi părea că va accepta oferta celor de la Real Madrid. Starul francez l-a anunţat, totuşi, pe Florentino Perez că nu vrea să meargă la Real Madrid.

Kylian Mbappe l-a anunţat printr-un mesaj pe Florentino Perez că nu vine la Real Madrid

Jurnaliştii de la El Chiringuito au anunţat că Mbappe i-a dat un SMS lui Florentino Perez prin care l-a anunţat că nu vine la Real Madrid.

Kylian Mbappe rămâne la PSG! Superstarul francez a refuzat oferta lui Real Madrid

Kylian Mbappe rămâne la PSG. Anunţul momentului în fotbalul mondial a fost făcut de cunoscul jurnalist Fabrizio Romano, care a transmis că superstarul francez va face anunţul oficial în următoarele ore.

Reclamă

Campionul mondial joacă pentru PSG din 2017 și a câștigat patru titluri în Ligue 1, trei Cupe ale Franței și trei Supercupe şi este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. A fost desemnat jucătorul sezonului din Ligue 1 pentru al treilea an consecutiv.

Recent, mama starului francez, Fayza Lamari, a dezvăluit că ofertele făcute de cele două cluburi sunt aproape identice.

„Cele două oferte, cea de la PSG și cea de la Real Madrid, sunt aproape identice. La Real, fiul meu va avea control asupra drepturilor sale de imagine. Acum așteptăm decizia lui… Cele două oferte nu diferă foarte mult și așteptăm să-l lăsăm pe Mbappé să aleagă ce își dorește”, a spus Fayza Lamari, conform Kora Plus, citată de marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Contractul uluitor pe care PSG i l-a propus lui Kylian Mbappe

PSG nu renunţă la Kylian Mbappe şi face o nouă încercare pentru a-l păstra pe fotbalist pe Parc des Princes. Jucătorul în vârstă de 23 de ani se află pe ultima sută de metri pentru a semna contractul cu Real Madrid. Contractul lui Mbappe expiră la sfârșitul sezonului și este la un pas de a pleca gratis la Real Madrid. Durata de şedere la PSG mai este valabilă doar 6 săptămâni.

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, i-a oferit control complet asupra operațiunilor sportive. Asta înseamnă că fotbalistul poate să devină „proprietarul proiectului” din sezonul viitor. Fotbalistul poate să aibă un cuvânt de spus în privința antrenorului, dar și cu ce colegi vrea să meargă mai departe şi ar putea alege inclusiv viitorul antrenor, în contextul în care Mauricio Pochettino ar putea pleca.

Pe lângă această ofertă, PSG i-a propus în plus un contract lunar de aproximativ 4,7 milioane de euro pe lună. Suma l-ar putea face cel mai bine plătit jucător din fotbal. Mbappe ar primi și un bonus uriaș de până la 100 de milioane de lire sterline la semnătură, plus concesii asupra drepturilor de imagine și alte bonusuri de performanță, susţine skysports.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și