Închide meniul

Kylian Mbappe şi-a decis viitorul! Anunţul făcut de starul lui PSG: „Am fost fericit aici în ultimii ani, dar vreau să câştig trofee!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 mai 2021, 23:59 / Actualizat: 24 mai 2021, 1:23

Kylian Mbappe şi-a decis viitorul! Anunţul făcut de starul lui PSG: „Am fost fericit aici în ultimii ani, dar vreau să câştig trofee!

profimediaimages.ro

Kylian Mbappe, mentalitate de campion

Kylian Mbappe şi-a decis viitorul, după ce a fost numit cel mai bun jucător din ediţia 2020-2021 de Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe şi-a decis viitorul: „Toată lumea ştie că sunt ataşat de club!”

Cotat la 160 de milioane pe site-urile de specialitate, Mbappe a anunţat clar şi răspicat că vrea să câştige cât mai multe trofee. În acest sezon, superstarul francez le-a ratat pe cele mai importante, UEFA Champions League şi titlul în Franţa. Astfel, campionul mondial a anunţat că va avea o întâlnire decisivă cu şefii lui PSG în scurt timp.

„Vreau să câştig, să simt că sunt într-un loc unde să pot câştiga trofee, un proiect solid. Asta e cel mai important pentru mine, proiectul sportiv. Vorbesc cu PSG şi vom vedea ce se va întâmpla. Am fost fericit aici în ultimii ani. Toată lumea ştie că sunt ataşat de club, de preşedinte. PSG ştie devotamentul pe care îl am pentru ei, oraş şi această ţară”, a transmis Mbappe, citat de AS.com.

Kylian Mbappe, PSG
Zuma Press / Xinhua via hepta

Emmanuel Macron l-a sunat pe Kylian Mbappe: „Am anunţat că o să te transferi la Marseille!”

Emmanuel Macron l-a sunat pe Kylian Mbappe. Preşedintele Franţei a glumit pe seama posibilităţii ca superstarul de 22 de ani să ajungă la Olympique Marseille.

Preşedintele Franţei a fost invitatul realizatorilor unui podcast pe Yotube, McFly şi Carlito, în care a fost nevoit să-l sune pe Kylian Mbappe. La telefon, acesta a glumit cu vedeta lui PSG pe seama transferului la Marseille.

Reclamă

„Salut, Kylian! Emmanuel Macron la telefon! I-am anunţat pe prietenii noştri că o să te transferi la Marseille”, i-a transmis preşedintele Franţei vedetei lui PSG.

Mbappe a început să rădă, după care a răspuns: „Imposibil! E imposibil să merg la Marseille. Nu este în ADN-ul nostru”, a spus superstarul francez, citat de then24.com.

Emmanuel Macron şi Kylian Mbappe
Profimedia

Kylian Mbappe, tot mai aproape de Real Madrid

Ultimul anunț făcut în Franța le micșorează și mai mult speranțele celor de la PSG. Mbappe și familia lui ar avea deja un acord cu Real. Cel care a divulgat această informație este chiar reprezentantul fotbaliștilor din Franța, pe numele său Bruno Satin.

Reclamă 4 / 0/3

„Senzația mea este că el e dispus să își schimbe echipa. Am și o informație conform căreia Kylian Mbappe și familia lui au un acord cu Real Madrid. În principiu, ar fi un acord din partea jucătorului, însă e nevoie și de acordul lui PSG”, a declarat Bruno Satin, citat de Marca.

Kylian Mbappe
ProfimediaImages
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și