Închide meniul

Kylian Mbappe, o nouă bornă istorică după golul marcat cu Manchester City. Doar Benzema şi Henry sunt peste el

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2021, 23:29

Kylian Mbappe, o nouă bornă istorică după golul marcat cu Manchester City. Doar Benzema şi Henry sunt peste el

Kylian Mbappe a marcat în City - PSG

Profimedia

Kylian Mbappe a devenit al doilea cel mai tânăr jucător care ajunge la meciul cu numărul 50 în UEFA Champions League. La 22 de ani şi 339 de zile, Mbappe este depăşit în acest top doar de Cesc Fabregas (22 de ani şi 331 de zile).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 29 de goluri, Mbappe a urcat pe locul 3 al golgheterilor francezi în cea mai tare competiţie intercluburi. Doar Benzema şi Thiery Henry au marcat mai mult decât el.

De asemenea, golul marcat de Mbappe a fost cel cu numărul 29 reuşit în UEFA Champions League. Doar 7 jucători din istorie au avut nevoie de meciuri mai puţine pentru a ajunge la această cifră.

Reclamă

Kylian Mbappe a dezvăluit marele său obiectiv de la PSG

Kylian Mbappe se află în ultimul an de contract cu PSG și sunt șanse mari ca la vară să plece la Real Madrid, din postura de jucător liber de contract. Mbappe vrea ca până atunci să câștige UEFA Champions League. Cel mai aproape a fost acum 2 ani, când PSG a pierdut finala cu Bayern Munchen.

Kylian Mbappe a refuzat să își prelungească înțelegerea cu PSG pentru a se transfera la Real Madrid. Mbappe vrea să plece ca un adevărat campion de la Paris. Alături de Messi și Neymar, Mbappe vrea să câștige UEFA Champions League în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că avem o anume consistență în Europa în ultimii ani, întrucât am ajuns în finală și semifinală. Dar nu suntem pe deplin satisfăcuți. Suntem fericiți că am adus clubul la înălțimi la care nu a mai fost înainte în noul format Champions League, dar acum vrem să facem și istorie. Suntem candidați, iar atunci când candidezi trebuie să vrei și să câștigi„, a explicat recent fotbalistul, potrivit psgtalk.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și