Închide meniul

Kylian Mbappe, ofertă astronomică din Arabia Saudită! Anunţul presei din Franţa

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2023, 14:08

Reclamă
Kylian Mbappe, ofertă astronomică din Arabia Saudită! Anunţul presei din Franţa

Kylian Mbappe, ofertă astronomică din Arabia Saudită

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe a primit o ofertă astronomică din Arabia Saudită. Presa din Franţa anunţă că un club din Golf este dispus să-i ofere un salariu de 400 de milioane de euro starului francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a fost exclus din lotul celor de la PSG. Atacantul francez nu va merge în stagiul de pregătire din Japonia, alături de campioana Franţei.

Kylian Mbappe, ofertă astronomică din Arabia Saudită

Jurnaliştii de la RMC Sport anunţă faptul că Kylian Mbappe este la mare căutare, după ce PSG l-a scos din lot. Starul francez nu duce lipsă de oferte, iar un club din Arabia Saudită este dispus să-i ofere un salariu colosal.

Concret, Al Hilal e gata să-i plătească un salariu de 400 de milioane de euro lui Mbappe, şi un contract valabil pe două sezoane. De asemenea, saudiţii ar fi dispuşi să-l lase pe starul francez sezonul viitor la Real Madrid.

Totodată, oficialii de la Al Hilal vor să le achite celor de la PSG suma de 200 de milioane de euro, pentru a-l cumpăra pe Kylian Mbappe. Campionul mondial din 2018 este în continuare sub contract cu gruparea de pe Parc de Princes, contract care ar urma să expire în vara lui 2024.

Reclamă

Totodată, sursa citată mai sus notează faptul că Al Hilal nu este singura echipă interesată de serviciile lui Kylian Mbappe. Şi Chelsea este cu ochii pe situaţia starului francez.

Transferul lui Kylian Mbappe în Arabia Saudită ar reprezenta o altă lovitură dată de fotbalul din Golf, după mutările de răsunet ale lui Karim Benzema şi Cristiano Ronaldo.

Motivele pentru care Kylian Mbappe a fost exclus din lotul lui PSG

S-au aflat motivele pentru care Kylian Mbappe a fost exclus din lotul lui PSG, înainte de stagiul de pregătire al campioanei Franţei din Japonia. Francezii au fost extrem de nemulţumiţi de faptul că atacantul nu s-a decis în privinţa viitorului său, şi nu le-a comunicat oficial ce vrea să facă în sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Cotidianul L’Equipe anunţă că oficialii de la PSG au fost nemulţumiţi de faptul că Mbappe nu le-a transmis oficial decizia luată, în privinţa următorului sezon. Francezii l-au pus să aleagă pe atacant între prelungirea contractului, sau despărţirea de club în această vară.

PSG i-a oferit lui Mbappe posiblitatea de a-şi prelungi contractul până în 2025. Actuala înţelegere a starului francez expiră în vara anului viitor, astfel că oficialii trupei de pe Parc de Princes nu concep să-l piardă pe acesta gratis.

În acest moment, Mbappe are două variante: fie semnează prelungirea contractului cu PSG, fie va pleca de la campioana Franţei în această vară.

Fabrizio Romano a mai anunţat faptul că cei de la PSG se simt „trădaţi” de Kylian Mbappe, deoarece sunt convinşi că acesta are deja o înţelegere cu cei de la Real Madrid, echipă care l-a dorit cu insitenţă şi în vara trecută.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă azi, LIVE în AntenaPLAY 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru Vezi toate știrile
Citește și