Închide meniul

Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta. Starul francez a fost inclus în lot

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2024, 19:28

Reclamă
Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta. Starul francez a fost inclus în lot

Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta. Starul francez a fost inclus în lot

Profimedia

Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta. Starul francez a fost inclus în lot de Carlos Ancelotti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul francez Kylian Mbappe a fost inclus în lotul echipei Real Madrid pentru Supercupa Europei, care se va disputa miercuri, între echipa spaniolă şi Atalanta Bergamo.

Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta

Kylian Mbappe ar putea debuta pentru Real Madrid miercuri, în finala Supercupei Europei, care se va disputa miercuri, la Varşovia.

Mbappe şi-a reluat antrenamentele pe 7 august, iar antrenorul Carlo Ancelotti l-a inclus printre cei cinci atacanţi care au fost convocaţi pentru meciul din Polonia. Alături de Mbappe, Real se va baza în atac pe Vinicius Junior, Rodrygo, Endrick şi Brahim Diaz.

Kylian Mbappe, uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: „E cel mai bun din lume”

Kylian Mbappe este uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid. Starul francez a semnat cu formaţia de pe Santiago Bernabeu şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa preşedintelui clubului. Mbappe s-a arătat recunoscător pentru modul în care Perez l-a primit pe el şi pe familia sa. Francezul a promis că va da totul pe teren şi în afara lui pentru a-l bucura pe preşedintele celor de la Real Madrid.

Starul francez Kylian Mbappe, care s-a transferat în această vară la Real Madrid, a afirmat că Florentino Perez, conducătorul clubului spaniol, este „cel mai bun preşedinte din lume”, după ce a reuşit să-l convingă să părăsească după şapte ani formaţia Paris Saint-Germain şi să-şi continue cariera în Primera Divison.

Reclamă
Reclamă 4

„Este o persoană foarte importantă pentru mine. Din prima zi, mi-a arătat încredere şi ne-a ajutat, pe mine şi familia mea. Asta îmi merge direct la inimă. Voi face totul, pe teren şi în afara lui, pentru a-l face fericit. Pentru mine, el este cel mai bun preşedinte din lume”, a declarat francezul într-un interviu acordat postului Real Madrid TV.

Recomandări

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:29

LIVE TEXTPoli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” au restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde, după autogolul lui Todoroski

23:10

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Ana Mariei Bărbosu medalia de bronz

22:42

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

22:26

Penalty după 20 de secunde în Poli Iaşi – Dinamo! Eroare colosală comisă de Samayoa

21:44

Rapid, reacţie oficială despre relaţia dintre Cristă Săpunaru şi Neil Lennon: „Nu există nicio tensiune între ei!”

21:39

„Îi cunosc bine” Alex Chipciu are încredere în FCSB înaintea returului cu Sparta: „Nu suntem chiar atât de slabi în Europa”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău
Citește și