Închide meniul

Mauricio Pochettino, prima reacţie după scandalul dintre Kylian Mbappe şi Neymar. „Am vorbit cu ei, acest subiect a făcut zgomot”. Ce a spus despre revenirea lui Messi!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 septembrie 2021, 18:50

Mauricio Pochettino, prima reacţie după scandalul dintre Kylian Mbappe şi Neymar. „Am vorbit cu ei, acest subiect a făcut zgomot. Ce a spus despre revenirea lui Messi!

Mauricio Pochettino, anunţ după scandalul dintre Kylian Mbappe şi Neymar

Profimediaimages

„Vagabondul ăsta nu-mi pasează”, i-ar fi spus Mbappe lui Idrissa Gueye. Imaginile au făcut imediat înconjurul lumii şi au părut a inflama atmosfera din vestiar. Antrenorul vicecampioanei Franţei a ţinut însă să asigure nu există un conflict între cele două staruri de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mauricio Pochettino nu se sperie de conflictul Kylian Mbappe – Neymar

Sunt doi băieţi fantastici. Astfel de chestii pot avea loc în fotbal. Am vorbit cu ei, la fel cum şi ei au discutat între ei. Un astfel de subiect a făcut zgomot în afara grupului, dar în interiorul grupului nu înseamnă nimic. Neymar şi Mbappe au o prietenie strânsă, au vorbit şi s-au antrenat bine.

Repet, suntem la un club special şi trebuie să acceptăm faptul că situaţiile de aici sunt foarte speciale şi diferite. Trebuie să fie înţelese. Atmosfera din grup este foarte bună”, a spus tehnicianul celor de la PSG, la conferinţa de presă, citat de L’Equipe.

Şi Ander Herrera a vorbit despre ceea ce se întâmplă în vestiar. „Neymar şi Kylian au o conexiune specială„, a reacţionat mijlocaşul parizienilor.

Mauricio Pochettino: „Lionel Messi are nevoie să se simtă ca acasă!”

Pochettino a fost întrebat şi de starea în care se află Lionel Messi înaintea super-meciului din grupele UEFA Champions League, PSG – Manchester City. Argentinianul este fără gol în tricoul parizienilor şi nu a mai jucat din momentul în care l-a lăsat cu mâna întinsă pe Pochettino. A răbufnit după ce a fost schimbat, în minutul 76 al derby-ului cu Olympique Lyon.

Reclamă

(Reporter: Va juca Leo Messi marţi?) Nu pot să confirm nimic până în ziua meciului. Este în grup. A petrecut 20 de ani la Barcelona (n.r. despre cât de dificilă este adaptarea la PSG). E nevoie să se adapteze la noua echipă, să se simtă ca acasă„, a precizat Mauricio Pochettino.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și