Închide meniul

Kylian Mbappe s-a răzgândit și e aproape să semneze prelungirea cu PSG! Anunțul oficial al parizienilor: "A venit momentul să luăm o decizie"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2021, 14:00

Kylian Mbappe s-a răzgândit și e aproape să semneze prelungirea cu PSG! Anunțul oficial al parizienilor: "A venit momentul să luăm o decizie"

profimediaimages

Kylian Mbappe a cerut să plece de la PSG

Leonardo spune că negocierile cu Mbappe pentru prelungirea contractului se apropie de final. "Am fost surprins de unele discuții referitoare la Mbappe. El încă are un sezon întreg rămas în contract. Statutul său în club devine din ce în ce mai important și are tot mai multe responsabilități. Discutăm de ceva timp cu el și a venit momentul să luăm o decizie. De asemenea, discutăm și cu Neymar. Sunt sigur că vom ajunge la o concluzie", a spus Leonardo, pentru Le Parisien.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG doar până la finalul sezonului următor. El câștigă, în prezent, 17,5 milioane de euro pe an în capitala Franței.

Și Neymar va rămâne fără contract în vara lui 2022. Starul brazilian ar fi ajuns însă la o înțelegere cu PSG, fiind impresionat de proiectul pe termen lung al șeicilor.

Leonardo a mai dezvăluit că PSG vrea să le prelungească contractele și lui Angel Di Maria și Juan Bernat. Înțelegerile celor doi expiră la vară, iar Maurico Pochettino vrea să-i aibă la dispoziție și în sezonul viitor. Pe de altă parte, Julian Draxler va parăsi formația din capitala Franței.

Kylian Mbappe a ajuns la Paris Saint Germain în 2017, când șeicii l-au luat inițial sub formă de împrumut, ca să nu încalce fair-play-ul financiar. După numai un an, PSG le plătea 145 de milioane de euro celor de la AS Monaco pentru starul francez. 

Reclamă

Kylian Mbappe a înscris 111 goluri în 154 de meciuri la PSG. El are în prezent doar 22 de ani și este cotat la 180 de milioane de euro. 

Kylian Mbappe, prestație de 5 stele în Barcelona – PSG 1-4

În lipsa lui Neymar, accidentat, Kylian Mbappe a fost MVP-ul lui PSG împotriva Barcelonei. Chiar dacă Messi a deschis scorul din penalty, în minutul 27, francezii au revenit incredibil.

Mbappe a restabilit egalitatea după o fază superbă, în care apărarea Barcelonei a fost făcută şah-mat. Kylian s-a descătușat apoi după pauză.

Reclamă 4 / 0/3

 A punctat din nou în minutul 65 şi l-a depăşit pe Zinedine Zidane în clasamentul marcatorilor francezi din fazele eliminatorii ale UEFA Champions League.  Atacantul de 22 de ani a reuşit apoi o execuţie fabuloasă. A şutat la colţul lung, spre vinclu, şi nu i-a dat nicio şansă lui Ter Stegen.

După 4-1 pe Camp Nou, PSG e mare favorită la calificare. Returul va avea loc pe 10 martie, pe Parc de Prince. Partida va fi Live Score pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și