Închide meniul

Kylian Mbappe și-a cumpărat o vilă de 20 de milioane de euro în Madrid! Și-a asigurat tot confortul înainte de transferul la Real

Alex Ioniță Publicat: 23 mai 2024, 19:14

Reclamă
Kylian Mbappe și-a cumpărat o vilă de 20 de milioane de euro în Madrid! Și-a asigurat tot confortul înainte de transferul la Real

Kylian Mbappe și-a cumpărat o vilă de 20 de milioane de euro în Madrid!

Kylian Mbappe / Profimedia

Kylian Mbappe și-a cumpărat o vilă de 20 de milioane de euro în Madrid! Superstarul francez se pregătește de transferul fabulos la Real și a făcut o investiție importantă în capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a anunțat deja că nu își va prelungi contractul cu PSG, care expiră la finalul acestei stagiuni. Carlo Ancelotti îl așteaptă astfel pe Bernabeu, din postura de jucător liber de contract.

Kylian Mbappe și-a cumpărat o vilă de 20 de milioane de euro în Madrid!

Potrivit informațiilor oferite de publicația spaniolă La Razon, care au fost citate de dailymail.co.uk, Kylian Mbappe și-a cumpărat o vilă de 20 de milioane de euro într-un cartier exclusivist din Madrid.

Este vorba despre La Moraleja, care se află la o distanță de doar 15 minute, cu mașina, de baza de antrenament a celor de la Real Madrid.

Practic, Mbappe și-a cheltuit primul an de salariu pe prioprietatea din Madrid. Potrivit unor informații apărute în presa internațională, Mbappe ar urma să primească un salariu anual de 20 de milioane de euro la Real Madrid, dar și un bonus de instalare în valoare de 125 de milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

În cartierul din Madrid, Mbappe va fi vecin cu o legendă a celor de la Real Madrid. Este vorba despre Sergio Ramos, care deține, la rândul său, o proprietate în La Moraleja.

Kylian Mbappe își va juca ultimul meci la PSG împotriva celor de la Lyon, în Finala Cupei Franței. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00 și va fi LIVE în AntenaPLAY.

Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG

Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de la PSG, cu peste 250 de invitaţi. Starul francez şi-a luat deja rămas-bun de la coechipieri şi de la întregul staff tehnic al campioanei Franţei, înainte de finala Cupei Franţei, pe care parizienii o vor disputa împotriva lui Lyon.

Reclamă

Conform dailymail.co.uk, Kylian Mbappe şi-a adunat toţi coechipierii, toţi membrii staff-ului şi toţi prietenii la un restaurant exclusivist din Paris, unde a dat o mare petrecere, luându-şi astfel rămas bun de la echipa la care a evoluat timp de şase sezoane.

La ieşirea de la restaurant, în jurul orei 23:30, mama şi consiliera atacantului parizian, Fayza Lamari, a fost întrebată unde va merge Kylian sezonul următor, iar ea le-a transmis jurnaliştilor că deja acest lucru se ştie, alimentând astfel speculaţiile privind trecerea jucătorului la Real Madrid.

„Sunt emoţionată. Cei doi copii ai mei părăsesc PSG… Au fost şapte ani extraordinari şi am sărbătorit pur şi simplu cu personalul”, a spus ea, confirmând şi plecarea lui Ethan, fratele mai mic al lui Kylian, de la PSG.

„Au fost ani magici. Parisul este magic”, a adăugat Fayza Lamari. Ea a fost întrebată despre viitoarea destinaţie a lui Kylian Mbappé. Iar răspunsul a fost destul de clar: „Dar oricum ştiţi deja unde va merge”.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:24

LIVE TEXTUngaria – Elveția 1-2. Duel încins în al doilea meci de la EURO 2024. „Finala” pentru locul 2 în grupa Germaniei

17:18

Dominik Szoboszlai a stabilit un record în Ungaria – Elveția! Performanța reușită de mijlocașul maghiar

16:50

Daniel Niculae a rupt tăcerea, după plecarea de la Rapid! Ce a spus despre Dan Şucu: „Boală veche!”

16:40

„Totul depinde de asta!” Ultimul marcator al României de la un turneu final a spus ce șanse au tricolorii la EURO 2024

16:32

„Tricolorul” care e la un pas de transfer, chiar înainte de debutul naţionalei la EURO 2024! Anunţul turcilor: „Bombă!”

16:19

Decizie radicală luată de Zeljko Kopic la Dinamo! Unul dintre căpitanii echipei e la un pas să plece

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și