Închide meniul

Kylian Mbappe va fi titular în finala Cupei Franței cu Olympique Lyon, LIVE în AntenaPLAY. Anunțul lui Luis Enrique

Alex Ioniță Publicat: 24 mai 2024, 19:38

Reclamă
Kylian Mbappe va fi titular în finala Cupei Franței cu Olympique Lyon, LIVE în AntenaPLAY. Anunțul lui Luis Enrique

Kylian Mbappe va fi titular în finala Cupei Franței cu Olympique Lyon, LIVE în AntenaPLAY

Kylian Mbappe / Profimedia

Kylian Mbappe va fi titular în finala Cupei Franței cu Olympique Lyon, LIVE în AntenaPLAY. Va fi ultimul meci al sezonului pentru campioana din Ligue 1, iar superstarul din atacul parizienilor speră să cucerească un ultim trofeu alături de formația din Hexagon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul „de adio” al lui Kylian Mbappe va fi LIVE în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 22:00. Se anunță spectacol total pe Stade Pierre-Mauroy, arena pe care va avea loc marea finală a Cupei Franței.

Kylian Mbappe va fi titular în finala Cupei Franței cu Olympique Lyon, LIVE în AntenaPLAY

„Bineînţeles!”, a răspuns Luis Enrique când a fost întrebat despre prezenţa lui Mbappe în primul 11 al lui PSG, notează agerpres.ro.

Atacantul vedetă al lui PSG şi-a anunţat deja plecarea de la clubul din capitala Franţei.

Chiar dacă Mbappe nu a dezvăluit viitoarea destinaţie, presa spaniolă afirmă de câteva luni că Mbappe şi Real Madrid au semnat un acord ce prevede că jucătorul francez se va alătura clubului din La Liga pe 1 iulie.

Reclamă
Reclamă 4

El şi-a oficializat recent plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul sezonului, după ce a jucat şapte ani la acest club.

Kylian Mbappe, mesaj clar despre participarea la Jocurile Olimpice

În timp ce potenţiala prezenţă a lui Kylian Mbappé la Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie – 11 august) continuă să fie subiectul multor discuţii, determinându-l chiar pe Emmanuel Macron să încerce să-l influenţeze direct pe preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Pérez, atacantul nu şi-a schimbat poziţia.

Chiar dacă Real Madrid, unde ar urma să ajungă Mbappé, a declarat explicit că nu doreşte să îşi elibereze internaţionalii străini (nu are de ales când vine vorba de jucători spanioli), fotbalistul nu a renunţat la idee.

Reclamă

„Cred că ar trebui să aşteptăm. Nu trebuie să spun ce voi face, toată lumea ştie ce voi face. Cred că trebuie să lăsăm lucrurile să îşi urmeze cursul. Sunt la o vârstă la care, indiferent de decizie, voi fi fericit.

Dar Jocurile Olimpice sunt speciale, mai ales că au loc la Paris. Când voi şti, voi vorbi despre asta. Dar nu ştiu, nu depinde de mine. În acest moment, ceea ce vreau este să termin bine sezonul. Când cineva va avea un mesaj pentru mine, voi fi acolo pentru a-l primi”, a spus Mbappe, citat de news.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:48

Harry Kane va stabili 3 recorduri în Serbia – Anglia! Cifrele fabuloase ale atacantului lui Gareth Southgate

16:45

LIVE TEXTPolonia – Olanda 1-1. Adam Buksa a deschis scorul! Gakpo a restabilit egalitatea cu un şut deviat

16:36

„E steaua României!” Radu Drăguşin, lăudat la scenă deschisă înainte de debutul naţionalei la EURO 2024! Ce au scris spaniolii

16:35

„Nu ne-a făcut nimeni cadou calificarea!” Nicușor Bancu nu se teme înainte de debutul la EURO 2024: „Putem învinge pe oricine!”

16:20

Olimpiu Moruţan, mesaj superb pentru „tricolori” înaintea meciului cu Ucraina: „Am mare încredere în ei!”

16:19

Scene incredibile înainte de Polonia – Olanda! Un bărbat a atacat poliția cu un târnăcop și a fost împușcat de forțele de ordine

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și