Închide meniul

Kylian Mbappe, votat fotbalistul anului la Globe Soccer Awards. Încă un eșec pentru Robert Lewandowski. Toate premiile acordate la Dubai

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 decembrie 2021, 19:57

Kylian Mbappe, votat fotbalistul anului la Globe Soccer Awards. Încă un eșec pentru Robert Lewandowski. Toate premiile acordate la Dubai

Kylian Mbappe, fotbalistul anului la Globe Soccer Awards

Twitter Globe Soccer Awards

Kylian Mbappe a fost numit cel mai bun fotbalist al anului la cea de-a 12-a ediție a galei „Globe Soccer Awars”, care a fost găzduită la Hotel Armani, în Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, fotbalistul anului la Glober Soccer Awards

În lupta pentru premiu, Kylian Mbappe i-a învins pe Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Mohamed Salah, Karim Benzema și Robert Lewandowski.

15 goluri în 24 de meciuri a înscris Kylian Mbappe în acest sezon pentru PSG, în toate competițiile. Atacantul francez, care a împlinit recent 23 de ani, este cel mai valoros jucător din lume, cotat 160 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Robert Lewandowski, jucătorul anului în viziunea fanilor

Robert Lewandowski a ratat marele premiu la Globe Soccer Awards, așa cum s-a întâmplat și la Balonul de Aur, dar a primit o distincție de consolare. Atacantul polonez a primit premiul de jucătorul anului în viziunea fanilor și premiul inaugural „Diego Maradona”, acordat celui mai bun marcator din acest an.

Reclamă

30 de goluri în 25 de meciuri a înscris Robert Lewandowski în acest sezon la Bayern Munchen. Niciun jucător nu a marcat mai mult decât Lewandowski în 2021, 69 de goluri.

Toate premiile acordate la Globe Soccer Awards

Câştigător în 2019, Cristiano Ronaldo a primit trofeul „All-Time Scorer” (cel mai bun marcator din istorie).

Reclamă 4 / 0/3

Brazilianul Ronaldinho a primit un premiu pentru întreaga carieră. Este unul dintre cei 8 jucători de pe planetă care au câştigat Cupa Mondială, Liga Campionilor şi Balonul de Aur.

Printre premiile de luni, portarul italian care joacă astăzi la PSG, Gianluigi Donnarumma, 22 de ani, l-a devansat pe Thibaut Courtois. Fostul portar de la AC Milan este campion european cu Italia, iar selecţionerul său, Roberto Mancini,a primit titlul de antrenor al anului.

Un alt italian, Leonardo Bonucci (Juve), a primit trofeul pentru fundaşul anului, Chelsea fiind votată cea mai bună echipă a anului.

La feminin, Alexia Putellas, în vârstă de 27 de ani, 93 de selecţii pentru Spania, a fost aleasă jucătoarea anului, în timp ce FC Barcelona, ​​unde joacă spaniola, câştigătoare a Ligii Campionilor, a fost desemnată echipa feminină a anului.

  • Cel mai bun jucător al anului: Kylian Mbappe (PSG)
  • Cel mai bun jucător în viziunea suporterilor: Robert Lewandowski (Bayern Munchen)
  • Cel mai bun portar al anului: Gianluigi Donnarumma (PSG)
  • Cel mai bun fundaș al anului: Leonardo Bonucci (Juventus)
  • Cel mai bun antrenor al anului: Roberto Mancini (Italia)
  • Cel mai bun marcator all time: Cristiano Ronaldo (Manchester United)
  • Cea mai bună jucătoare din lume: Alexia Putellas (FC Barcelona)
  • Cel mai bun director sportiv din lume: Txiki Begiristain (Manchester City)
Recomandări
  • Kylian Mbappe, votat fotbalistul anului la Globe Soccer Awards
  • Ce premiu a primit Robert Lewandowski

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOMiddlesbrough – Leeds 2-3, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri în prima repriză! 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:43 LIVE VIDEOFarense – Benfica se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) 22:02 LIVE SCOREAC Milan – Inter 0-1. A marcat Acerbi în „Derby della Madonnina”. La acest scor, Inter este campioană matematic! 21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! 21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB 20:54 Mark Selby, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! L-a învins debutantul Joe O’Connor. „Am nevoie de ajutor” Vezi toate știrile
Citește și