Închide meniul

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2024, 15:49

Reclamă
Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG!

Profimedia

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Fotbalistul francez reclamă suma de la fostul său club, reprezentând neplata a trei salarii brute şi a unei prime, scrie ziarul Le Monde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe susţine că nu a primit salariile aferente lunilor aprilie, mai şi iunie, ultima treime a unei plăţi bonus pentru ultima prelungire de contract cu PSG şi un ”bonus etic”.

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG!

Atacantul francez a jucat la PSG timp de şapte ani, dar a părăsit clubul cu două luni în urmă şi a semnat cu Real Madrid. El a câştigat Ligue 1 de şase ori şi Cupa Franţei de patru ori cu PSG, dar nu a reuşit să obţină trofeul Ligii Campionilor, unul dintre cele mai mari obiective ale clubului parizian.

Conform sursei citate, Mbappe a sesizat Comisia juridică a ligii franceze, al cărei regulament prevede că jucătorii trebuie să fie plătiţi de cluburi până în ultima zi a fiecărei luni. Când se constată neplata salariului unui jucător, comisia interzice noi transferuri până la reglementarea situaţiei.

Pe 13 august, Mbappe, al cărui contract cu PSG a expirat pe 30 iunie, a trimis un email către Federaţia franceză de fotbal pentru a informa că a făcut un demers la UEFA pentru recuperarea salariilor restante. Comisia UEFA care acordă licenţa cluburilor care joacă în cupele europene verifică dacă sunt respectate regulile financiare şi dacă plăţile către jucători sunt la zi.

Reclamă
Reclamă

Litigiul dintre jucător şi PSG a început în vara lui 2023, când Mbappe a comunicat că nu va activa clauza de prelungire a contractului său ce expira în iunie 2024, ceea ce a alimentat speculaţiile privind un transfer la Real Madrid, notează agerpres.ro.

Rafael Nadal a primit un cadou de la Kylian Mbappe chiar după Mallorca – Real Madrid 1-1

Rafael Nadal a primit un cadou de la Kylian Mbappe chiar după Mallorca – Real Madrid 1-1. De 22 de ori câştigător de Grand Slam, Rafael Nadal este un mare fan al formaţiei de pe Santiago Bernabeu.

Marele campion din tenis a fost la meciul pe care echipa lui Carlo Ancelotti l-a disputat la Mallorca şi care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. La finalul meciului, Rafael Nadal s-a întâlnit cu Kylian Mbappe, iar starul francez a avut un cadou pentru tenismen.

Reclamă

Fan al echipei Real Madrid, Rafael Nadal a fost prezent, duminică seară, la meciul favoriţilor săi cu Real Mallorca. scor 1-1.

La finalul meciului, Nadal a mers la vestiare unde s-a întâlnit cu atacantul Kylian Mbappé.

Cei doi s-au îmbrăţişat iar apoi francezul a scos un tricoul din rucsacul său pe care i l-a dăruit tenismanului spaniol, notează news.ro.

Câştigător a 22 de turnee de grand slam, Nadal a fost un mare susţinător al venirii lui Mbappe în capitala Spaniei.

Echipa spaniolă Real Madrid a încheiat la egalitate duminică seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Mallorca, în prima etapă din La Liga.

Madrilenii au fost cei care au deschis scorul la Palma de Mallorca, prin Rodrygo, în minutul 13. Real, cu Kylian Mbappe titular, a fost periculoasă în continuare, însă nu a mai înscris, iar gazdele au reuşit egalarea prin Vedat Muriqi, în minutul 52, acesta fiind lăsat nemarcat de către Mbappe, la un corner al lui Rodriguez.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

18:19

Marius Şumudică a ajuns în Giuleşti! Negociază acum cu Dan Şucu preluarea Rapidului

18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și