Închide meniul

L-a pus pe Guardiola înaintea soţiei! Cum şi-a apărat un jucător de la City antrenorul de furia propriei sale neveste

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 august 2020, 16:17

L-a pus pe Guardiola înaintea soţiei! Cum şi-a apărat un jucător de la City antrenorul de furia propriei sale neveste

Instagram Vlada Sedan

Oleksandr Zinchenko şi soţia sa

Antrenorul lui City a fost critical după ce şi-a schimbat abordarea tactică în timpul meciului din Champions League cu Lyon, acest lucru ducând la o înfrângere cu 1-3 a grupării de pe Etihad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola, criticat de soţia fotbalistului său

Noua soţie a lui Zinchenko, Vlada Sedan, este o prezentatoare de ştiri sportive în Ucraina şi l-a criticat dur pe tehnicianul spaniol pe canalul său de YouTube.

"Aţi văzut ce s-a întâmplat. (…) Este vina lui Guardiola în totalitate.

Într-un moment atât de important, să foloseşti o tactică neîncercată a fost o mare greşeală pentru City. Nu am dreptul de a critica, dar de ce să joci cu trei fundaşi centrali?", a răbufnit superba blondă.

Reclamă

Mai mult, ea a vorbit şi despre banca de rezerve a lui City, unde Guardiola l-a şi lăsat pe soţul ei în timpul meciului cu Lyon.

"Uitaţi-vă la jucătorii pe care City îi are pe bancă. Puţine cluburi din lume se pot lăuda că au asemenea jucători ca rezerve", a încheiat ea.

Reclamă 4 / 0/3

Zinchenko îl apără pe Guardiola de la nuntă

Fundaşul lui City s-a simţit atât de vinovat încât a simţit nevoia să posteze câteva rânduri în apărarea antrenorului său chiar în timp ce se afla la propria sa nuntă.

"Chiar dacă este jurnalist, ea (n.r. Vlada Sedan) este şi un fan. În timpul sezonului ea a călătorit cu noi la toate meciurile pentru că este mare fan City!

(…) Înţelegem acum că ea nu ar trebui să posteze pe social media pentru că este soţia mea, dar ea nu încerca să ofere opinia unui jurnalist, ci pur şi simplu îşi arăta dezamăgirea ca orice fan.

Scriu acum de la nunta mea, în loc să mă bucur de acest moment incredibil. Trebuie să fac asta pentru că nu pot să o las aşa. Sper că înţelegeţi", a încheiat Zinchenko într-o postare pe Instagram

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și