Închide meniul

„La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român

Alex Masgras Publicat: 25 aprilie 2024, 15:05

Reclamă
„La mulţi ani, magicianule! Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român

Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci / Profimedia

Ankaragucu a publicat o postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Internaţionalul român s-a accidentat grav, după ce a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accidentarea care îl va ţine departe de teren cel puţin şase luni a venit într-un moment extrem de prost pentru Moruţan, care va rata prezenţa la EURO 2024.

„La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român

Olimpiu Moruţan a împlinit 25 de ani pe 25 aprilie. De ziua internaţionalului român, Ankaragucu a postat un videoclip emoţionant cu acesta.

„La mulţi ani, magicianule! Toate inimile noastre bat pentru tine. Sperăm să vei reveni mai puternic”, a scris Ankaragucu, pe contul de X (fostul Twitter).

Reclamă

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024, nu a întârziat să apară. Selecţionerul speră ca jucătorul de 24 de ani să revină mai puternic.

Moruţan a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile şi va fi curând operat. Fotbalistul cotat la 4 milioane de euro va lipsi în jur de 6 luni, astfel că Oli va rata EURO 2024.

Românul a fost scos cu targa de pe teren pe finalul meciului cu Beşiktaş. Românul s-a accidentat fără să fie atins de niciun adversar. O accidentare cu atât mai dureroasă.

Reclamă 4 / 0/3

„Toţi alături de tine, Oli! Totul va fi mai greu şi mai trist fără tine, dar vom lupta şi pentru tine! Suntem convinşi, fiecare, că vei reveni mai puternic!! Familia Echipei Naţionale te aşteaptă înapoi !! 🇷🇴🤝✊”, e mesajul postat pe Facebook de Edi Iordănescu.

În minutul 82 al meciului de Cupă dintre Ankaragucu şi Beşiktaş, într-o fază banală de joc, Moruţan a vrut să respingă cu capul o minge, dar când a încercat să sară, a căzut subit, fiind rapid înconjurat de colegi, înainte să fie scos cu targa de pe teren.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și