Închide meniul

Laszlo Boloni, reacție amuzantă după ce a aflat că Alexi Pitu îi va fi adversar!

Cosmin Olteanu Publicat: 24 ianuarie 2023, 22:47 / Actualizat: 6 februarie 2024, 18:51

Laszlo Boloni, reacție amuzantă după ce a aflat că Alexi Pitu îi va fi adversar!

Laszlo Boloni, reacție amuzantă după ce a aflat că Alexi Pitu îi va fi adversar

Laszlo Boloni / Profimedia

  • Laszlo Boloni, reacție amuzantă după ce a aflat că Alexi Pitu îi va fi adversar

Laszlo Boloni a avut o reacție amuzantă după ce a aflat că Alexi Pitu îi va fi adversar!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Boloni este antrenorul celor de la Metz, echipă aflată pe locul 3 din Ligue 2, cu 31 de puncte obținute după 19 meciuri jucate, la două lungimi în spatele noii echipe a lui Alexi Pitu, Bordeaux.

Laszlo Boloni, reacție amuzantă după ce a aflat că Alexi Pitu îi va fi adversar

Tehnicianul român i-a urat succes lui Alexi Pitu, însă nu și în meciurile în care o va întâlni pe Metz.

Reclamă

„Chivu a plecat devreme, puștiul la fel. Îi dorim același lucru și lui, mai puțin când va juca împotriva mea”, a declarat Ladislau Boloni, pentru sport.ro.

Gică Popescu: „E un pas înainte pentru jucător!”

Până nu va face vizita medicală, nu se va putea semna contractul între cluburi şi nici el nu va putea semna contractul cu noul club. Va urma o deplasare în Franţa, va face vizita medicală, probabil că 2 zile, după care, dacă totul va fi bine, va semna contractul.

Reclamă

E un pas înainte pentru jucător, voi ştiţi optica noastră când ne gândim la ambele situaţii, la avantajul pe care îl poate avea clubul cât şi jucătorul. Liga franceză este una dintre cele mai importante din Europa, chiar dacă nu-i o echipă din prima ligă, este o echipă de tradiţie. Alexi are capacitatea să facă faţă la un campionat riguros cum este cel francez.

La modalitatea de antrenament cu care e Alexi obişnuit, la noi la club sunt convins că poate face faţă cu brio. O echipă nu stă în niciun jucător, oricum s-ar numi el, cred că pe 4 ani şi jumătate va semna.

În ultimele 6 luni de zile, eu am avut foarte multe discuţii cu diverse cluburi de afară, dar iată că s-a concretizat cea din Franţa”, a spus Gică Popescu, despre transferul lui Alexi Pitu, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
  • 20 de ani are Alexi Pitu

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce salariu are Ladislau Boloni la Metz. 
Ligue 1 • 21 mart., 14:17
Ce salariu are Ladislau Boloni la Metz. Românul, în top 10 cei mai bine plătiți antrenori din Ligue 1
Ladislau Boloni, la a 2-a victorie consecutivă în Ligue 1
Ligue 1 • 10 mart., 20:47
Ladislau Boloni, la a 2-a victorie consecutivă în Ligue 1. Metz continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare
Ladislau Boloni a "spart gheaţa" în Franţa | Metz, prima victorie după trei luni
Ligue 1 • 3 mart., 18:44
Ladislau Boloni a „spart gheaţa” în Franţa! Metz, prima victorie după trei luni
Ladislau Boloni, scandal uriaş în Franţa! Antrenorul român, schimb de replici incredibil cu un jurnalist: "Meriți o palmă"
Ligue 1 • 25 feb., 13:51
Ladislau Boloni, scandal uriaş în Franţa! Antrenorul român, schimb de replici incredibil cu un jurnalist: „Meriți o palmă”
Ladislau Boloni, situaţie critică la Metz! Fanii au invadat terenul şi i-au cerut demisia antrenorului român
Ligue 1 • 24 feb., 11:17
FOTO
Ladislau Boloni, situaţie critică la Metz! Fanii au invadat terenul şi i-au cerut demisia antrenorului român