Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, aproape OUT de la Al-Tai! Anunţul făcut în Arabia Saudită

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 februarie 2024, 15:11

Laurenţiu Reghecampf, aproape OUT de la Al-Tai! Anunţul făcut în Arabia Saudită

Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci - Profimedia Images

Laurenţiu Reghecampf e aproape OUT de la Al-Tai! Reghe a ajuns la şase meciuri fără victorie şi echipa lui e pe locul 16 din 18, în prima ligă din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima victorie a lui Al-Tai a venit pe 2 decembrie 2023, 1-0 pe terenul lui Al-Fateh. De atunci, echipa lui Reghecampf a mai obţinut un singur punct în următoarele 6 runde.

Laurenţiu Reghecampf, aproape OUT de la Al-Tai

Meciul de pe teren propriu cu Al-Ahli, pierdut cu 1-4, pare că le-a pus capac saudiţilor. Presa din Arabia Saudită susţine că Reghe ar avea zilele numărate la Al-Tai.

„Al Tai ia serios în calcul să îl demită pe Reghecampf din cauza rezultatelor din ultimele etape – fără victorie de șase etape în campionatul Arabiei Saudite”, scriu cei de la Asharq Al-Awsat, sub titlul „Al Tai studiază varianta demiterii lui Reghecampf”.

După primele 21 de etape, Al-Tai e pe locul 16, cu 18 de puncte adunate. Poziţia ocupată e retrogradabilă, dar Al-Tai e la două lungimi de primul loc care eviă retrogradarea, ocupat de Al-Riyadh.

Reclamă

Arabii susţin că în locul lui Reghe ar urma să vină la echipă Noureddine Ben Zakri. De la venirea la Al-Tai, Reghe a înregistrat 3 victorii, două egaluri şi 9 eşecuri.

Laurenţiu Reghecampf a primit o lovitură teribilă

Laurenţiu Reghecampf a primit o lovitură teribilă la comisiile FRF, la începutul lunii. Antrenorul de 48 de ani al lui Al-Tai riscă să fie interzis în fotbal în cazul în care nu îi achită 200.000 de euro lui Mihai Rotaru. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Patronul Universităţii Craiova l-a reclamat pe Reghecampf la Comisia de Disciplină pentru a-şi recupera prejudiciul, după ce „Reghe” a plecat din Bănie fără să achite clauza de reziliere de 300.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru a avut câştig de cauză şi aşteaptă să îi fie viraţi banii, în cazul în care Reghecampf nu face recurs. Tehnicianul de 48 de ani poate sta doi ani „pe bară”. Şi preparatorul fizic cu care colaborează Reghecampf, Bogdan Merişanu, trebuie să plătească 100.000 de euro în conturile Universităţii Craiova.

„În temeiul art. 85.3.a din RD, sancționarea debitorului Reghecampf Laurențiu cu măsura interzicerii desfășurării oricăror activități legate de fotbal până la executarea integrală a obligațiilor stabilite prin Hotărârea nr. 753/CL/24.10.2023, în sumă de 200.000 Euro net și 455 lei cu titlu de taxă de procedură, dar nu mai mult de 2 ani„, se arată în decizia Comisia de Discilplină şi Etică a FRF.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și