Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, aproape OUT de la Al-Tai! Anunţul făcut în Arabia Saudită

Dan Roșu Publicat: 26 februarie 2024, 15:11

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, aproape OUT de la Al-Tai! Anunţul făcut în Arabia Saudită

Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci - Profimedia Images

Laurenţiu Reghecampf e aproape OUT de la Al-Tai! Reghe a ajuns la şase meciuri fără victorie şi echipa lui e pe locul 16 din 18, în prima ligă din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima victorie a lui Al-Tai a venit pe 2 decembrie 2023, 1-0 pe terenul lui Al-Fateh. De atunci, echipa lui Reghecampf a mai obţinut un singur punct în următoarele 6 runde.

Laurenţiu Reghecampf, aproape OUT de la Al-Tai

Meciul de pe teren propriu cu Al-Ahli, pierdut cu 1-4, pare că le-a pus capac saudiţilor. Presa din Arabia Saudită susţine că Reghe ar avea zilele numărate la Al-Tai.

„Al Tai ia serios în calcul să îl demită pe Reghecampf din cauza rezultatelor din ultimele etape – fără victorie de șase etape în campionatul Arabiei Saudite”, scriu cei de la Asharq Al-Awsat, sub titlul „Al Tai studiază varianta demiterii lui Reghecampf”.

După primele 21 de etape, Al-Tai e pe locul 16, cu 18 de puncte adunate. Poziţia ocupată e retrogradabilă, dar Al-Tai e la două lungimi de primul loc care eviă retrogradarea, ocupat de Al-Riyadh.

Reclamă
Reclamă 4

Arabii susţin că în locul lui Reghe ar urma să vină la echipă Noureddine Ben Zakri. De la venirea la Al-Tai, Reghe a înregistrat 3 victorii, două egaluri şi 9 eşecuri.

Laurenţiu Reghecampf a primit o lovitură teribilă

Laurenţiu Reghecampf a primit o lovitură teribilă la comisiile FRF, la începutul lunii. Antrenorul de 48 de ani al lui Al-Tai riscă să fie interzis în fotbal în cazul în care nu îi achită 200.000 de euro lui Mihai Rotaru. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Patronul Universităţii Craiova l-a reclamat pe Reghecampf la Comisia de Disciplină pentru a-şi recupera prejudiciul, după ce „Reghe” a plecat din Bănie fără să achite clauza de reziliere de 300.000 de euro.

Reclamă

Mihai Rotaru a avut câştig de cauză şi aşteaptă să îi fie viraţi banii, în cazul în care Reghecampf nu face recurs. Tehnicianul de 48 de ani poate sta doi ani „pe bară”. Şi preparatorul fizic cu care colaborează Reghecampf, Bogdan Merişanu, trebuie să plătească 100.000 de euro în conturile Universităţii Craiova.

„În temeiul art. 85.3.a din RD, sancționarea debitorului Reghecampf Laurențiu cu măsura interzicerii desfășurării oricăror activități legate de fotbal până la executarea integrală a obligațiilor stabilite prin Hotărârea nr. 753/CL/24.10.2023, în sumă de 200.000 Euro net și 455 lei cu titlu de taxă de procedură, dar nu mai mult de 2 ani„, se arată în decizia Comisia de Discilplină şi Etică a FRF.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și