Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf a primit o lovitură teribilă! Trebuie să achite 200.000 de euro pentru a nu fi „interzis” în fotbal

Reclamă

Publicat: 1 februarie 2024, 16:26

Laurenţiu Reghecampf a primit o lovitură teribilă! Trebuie să achite 200.000 de euro pentru a nu fi „interzis” în fotbal

Laurenţiu Reghecampf a primit o lovitură teribilă

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc / Instagram

Laurenţiu Reghecampf a primit o lovitură teribilă la comisiile FRF. Antrenorul de 48 de ani al lui Al-Tai riscă să fie interzis în fotbal în cazul în care nu îi achită 200.000 de euro lui Mihai Rotaru. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul Universităţii Craiova l-a reclamat pe Reghecampf la Comisia de Disciplină pentru a-şi recupera prejudiciul, după ce „Reghe” a plecat din Bănie fără să achite clauza de reziliere de 300.000 de euro.

Laurenţiu Reghecampf a primit o lovitură teribilă de la Comisia de Disciplină

Mihai Rotaru a avut câştig de cauză şi aşteaptă să îi fie viraţi banii, în cazul în care Reghecampf nu face recurs. Tehnicianul de 48 de ani poate sta doi ani „pe bară”. Şi preparatorul fizic cu care colaborează Reghecampf, Bogdan Merişanu, trebuie să plătească 100.000 de euro în conturile Universităţii Craiova.

În temeiul art. 85.3.a din RD, sancționarea debitorului Reghecampf Laurențiu cu măsura interzicerii desfășurării oricăror activități legate de fotbal până la executarea integrală a obligațiilor stabilite prin Hotărârea nr. 753/CL/24.10.2023, în sumă de 200.000 Euro net și 455 lei cu titlu de taxă de procedură, dar nu mai mult de 2 ani„, se arată în decizia Comisia de Discilplină şi Etică a FRF.

Cele două părţi se pot judeca şi în civil pentru recuperarea prejudiciului, după finalizarea tuturor termenelor pe plan sportiv.

Reclamă

Mihai Rotaru anunţase, în luna noiembrie, că suma pe care o are de primit de la Reghecampf este mult mai mare. În total, ar avea de recuperat o jumătate de milion de euro.

Mă uit în cont în cont mâine. Nu am primit. Am câștigat acum, în prima instanță, la comisii, nu știu dacă face sau nu recurs, după care se va pune în executare. 300.000 de euro a rămas, el a propus 150.000 de mii, am negociat, după ce am negociat am rămas la 300.000.

Nu am văzut banii, dacă îi primim anunțam. Orice înțelegere juridică în România trebuie confirmată de justiție. Până în acest moment, Laurențiu Reghecampf a fost antrenorul Universității Craiova, de asta nu am făcut conferință de presă de prezentare a unui nou antrenor până acum.

Reclamă 4 / 0/3

Am câștigat la comisii, cum să îl las? Mai are să îmi dea și niște bani înapoi, nu mulți. Mai puțin de 500.000 de euro”, a spus Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Apariţie de senzaţie a femeii care urmează să îl facă din nou tată pe Laurenţiu Reghecampf

Iubita antrenorului român, Corina Caciuc, a mers la o fermă alături de Laurenţiu Reghecampf şi de băieţelul lor, Liam. Ea urmează să îl facă din nou tată pe Laurenţiu Reghecampf (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). „Reghe” are 3 băieţi, pe Luca, pe Laurenţiu Jr. „Bebeto” şi pe Liam. Pe primul, Reghe îl are cu Mariana Pfeiffer, pe „Bebeto” îl are cu Anamaria Prodan, iar pe Liam cu actuala parteneră de viaţă, Corina Caciuc.

Semeni cu Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo”, a fost un mesaj primit, pe Instagram, de Corina Caciuc.

Pozele postate de Laurenţiu Reghecampf pe Instagram au adunat rapid mii de like-uri pe reţeaua de socializare. Printre cei care au apreciat poza se află şi Gabriel Tamaş, fotbalistul retras anul trecut din activitate.

Anamaria Prodan, fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, şi-a refăcut şi ea viaţa după despărţirea de antrenorul român. După ce a fost o scurtă perioadă cu Flavius Nedelea, Anamaria Prodan formează acum un cuplu cu boxerul român Ronald Gavril, cu 14 ani mai tânăr decât ea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” Vezi toate știrile
Citește și