Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, debut cu stângul în Arabia Saudită! Un fost jucător din Liga 1 a eliminat-o pe Al Tai din Cupa Regelui

Alex Masgras Publicat: 27 septembrie 2023, 9:02

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, debut cu stângul în Arabia Saudită! Un fost jucător din Liga 1 a eliminat-o pe Al Tai din Cupa Regelui

Laurenţiu Reghecampf, debut cu stângul în Arabia Saudită

Laurenţiu Reghecampf, pe banca lui Al Tai / Twitter KingCupSA

Laurenţiu Reghecampf, debut cu stângul în Arabia Saudită! Fostul antrenor al Universităţii Craiova a pierdut primul meci pe banca celor de la Al Tai din Cupa Regelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noua echipă a lui Laurenţiu Reghecampf a fost eliminată de Al Faysaly, formaţie de pe locul 6 din liga secundă din Arabia Saudită. Al Faysaly s-a impus cu 2-0, primul gol fiind marcat de Arnold Garita, fostul atacant al celor de la FC Argeş.

Laurenţiu Reghecampf, debut cu stângul în Arabia Saudită

Laurenţiu Reghecampf nu a avut parte de debutul dorit pe banca celor de la Al Tai. Noua echipă a fostului antrenor de la Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa Regelui de Al Faysaly, formaţie din a doua ligă din Arabia Saudită.

Gazdele s-au impus pe teren propriu cu 2-0, iar primul gol a fost marcat în minutul 54 de Arnold Garita, fostul atacant al celor de la FC Argeş. Scorul final a fost stabilit în minutul 87, după reuşita lui Mickels.

Reclamă

În meciul dintre Al Faysaly şi Al Tai, Marko Dugandzic a fost titular, în timp ce Andrei Cordea nu s-a aflat în lot.

Pentru formaţia lui Laurenţiu Reghecampf urmează un meci dificil în campionat. Pe terenul celor de la Al Tai va veni Al Nassr, formaţie la care evoluează Cristiano Ronaldo. După primele şapte etape din Arabia Saudită, Al Tai se află pe locul 12, cu 7 puncte.

Gică Craioveanu, uluit când a aflat că Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Craiova

Gică Craioveanu a rămas uluit când a aflat că Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova. Fostul director de imagine al grupării din Bănie se teme pentru ceea ce urmează la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„S-a pariat pe Reghe, s-a pariat pentru un proiect în care el era personajul principal”, a fost prima reacţie a lui Craioveanu. Legenda oltenilor îl avertizează pe Mihai Rotaru să aducă un antrenor care să nu schimbe sistemul de joc.

„Mă surprinde, normal! Mă surprinde pentru că s-a pariat pe Reghe, s-a pariat pentru un proiect în care el era personajul principal. Şi uite, după foarte puţin timp pleacă. Va fi greu pentru că echipa începuse să se obişnuiască cu sistemul lui de joc, cu metodele lui de joc şi de antrenament.

Dacă va veni cineva, va trebui să vină cineva care să continue pe acest sistem de joc. Este foarte greu la o echipă să vină un antrenor cu un sistem nou, pentru ca vi nevoie de timp. Ştim cu toţii că nu numai la Craiova, dar niciunde în fotbalul românesc nu există timp pentru a aştepta, să fie o criză de rezultate. De asta sunt surprins şi nu îmi place. Eu speram ca Reghe să rămână pentru că s-a pariat pe el şi s-a avut încredere în el.

Dar dacă e o ofertă bună pentru el, pentru familia lui, trebuie să înţelegem. Toţi suntem profesionişti”, a declarat Gică Craioveanu în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și