Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, înfrângeri pe linie pe banca lui Al Tai! Reacţie categorică, după ultimul meci: „Nu e un lucru bun!”

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2023, 21:41

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, înfrângeri pe linie pe banca lui Al Tai! Reacţie categorică, după ultimul meci: „Nu e un lucru bun!

Laurenţiu Reghecampf, înfrângeri pe linie pe banca lui Al-Tai

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci/ Profimedia

Laurenţiu Reghecampf are parte de înfrângeri pe line pe banca lui Al Tai. În ultimul meci, trupa antrenorului român a fost învinsă categoric de Al-Taawon, scor 3-0. La finalul partidei, „Reghe” a făcut scut în jurul jucătorilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a preluat-o pe Al Tai în urmă cu două săptămâni. Tehnicianul român a bifat trei meciuri pe banca saudiţilor, şi pe toate trei le-a pierdut clar.

Laurenţiu Reghecampf, înfrângeri pe linie pe banca lui Al Tai

Laurenţiu Reghecampf a recunoscut că echipa sa a primit multe goluri, în ultimele meciuri, însă a declarat că jucătorii săi vor munci mai mult pentru a se îmbunătăţi pe plan defensiv.

De asemenea, „Reghe” nu a vrut să tragă la răspundere niciun jucător, pentru eşecul categoric din ultima etapă, mărturisind că e dispus să le ofere tuturor şansa de a evolua.

„Este adevărat că a primi un număr mare de goluri nu este un lucru bun, dar noi vom munci la îmbunătățirea sistemului defensiv, care este responsabilitatea tuturor.

Reclamă

Oricine are dreptul să spună ce vrea, dar nu voi vorbi despre jucătorii mei în fața presei. Am jucători buni sub comanda mea și am încredere în ei. Venim după zece zile de muncă și pregătire, am avut trei accidentați, dar vreau să muncim în continuare.

Nu am avut multe opțiuni și nu vreau să schimb pozițiile jucătorilor. Îmi place să le dau tuturor jucătorilor posibilitatea să evolueze, dar vreau ca fiecare jucător să fie în poziția lui”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă de după eşecul cu Al-Taawon.

În ultimul meci, la Al Tai au fost titulari Andrei Cordea şi Marko Dugandzic, ambii find schimbaţi în repriza secundă. Formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf ocupă locul 15 în prima ligă din Arabia Saudită, cu un singur punct peste zona „roşue” a clasamentului.

Reclamă 4 / 0/3

Discursul lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost învins de Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Discursul lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost învins de Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. În ciuda înfrângerii cu Al Nassr, scor 1-2, Laurenţiu Reghecampf a spus că echipa sa a făcut un meci foarte bun.

Cristiano Ronaldo a marcat golul victoriei din penalty şi i-a stricat debutul antrenorului român în campionat.

„Astăzi (n.r. – vineri) am putut marca al doilea gol împotriva lui Al-Nassr în minutele de final, dar am primit un gol în ciuda încercării mele de a menține echilibrul echipei și de a nu ne deschide. Echipa mea a jucat un meci bun și deschis împotriva unei echipe mari de mărimea lui Al-Nassr”, a spus Reghecampf la conferința de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate Vezi toate știrile
Citește și