Închide meniul

Discursul lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost învins de Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2023, 8:50

Reclamă
Discursul lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost învins de Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Discursul lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost învins de Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Discursul lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost învins de Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. În ciuda înfrângerii cu Al Nassr, scor 1-2, Laurenţiu Reghecampf a spus că echipa sa a făcut un meci foarte bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a marcat golul victoriei din penalty şi i-a stricat debutul antrenorului român în campionat.

Discursul lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost învins de Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

„Astăzi (n.r. – vineri) am putut marca al doilea gol împotriva lui Al-Nassr în minutele de final, dar am primit un gol în ciuda încercării mele de a menține echilibrul echipei și de a nu ne deschide. Echipa mea a jucat un meci bun și deschis împotriva unei echipe mari de mărimea lui Al-Nassr”, a spus Reghecampf la conferința de presă.

Laurențiu Reghecampf a fost învins de Cristiano Ronaldo

Laurențiu Reghecampf a fost învins de Cristiano Ronaldo. Echipa condusă de către tehnicianul român a fost învinsă de formația la care este legitimat starul lusitan. Meciul dintre Al Tai și Al-Nassr s-a încheiat cu scorul de 1-2. Partida a fost decisă de o lovitură de la 11 metri care a fost transformată de către Cristiano Ronaldo.

La meciul de pe teren propriu, „Reghe” a contat încă din primul minut atât pe Andrei Cordea, cât și pe Marko Dugandzic. Al-Nassr a punctat prima în acest duel, în minutul 32, prin Anderson Talisca. Pasa decisivă la golul brazilianului a fost oferită de Cristiano Ronaldo.

Reclamă

Prima parte a meciului s-a încheiat cu scorul de 1-0. Singurul eveniment de dinainte de pauză, înafară de golul lui Talisca, a fost un cartoșan galben văzut de către Marko Dugandzic.

În repriza secundă, echipa lui Laurențiu Reghecampf a egalat, în minutul 79, prin golul marcat de Virgil Misidjan, din pasa lui Harthi. Rezultatul final a fost stabilit de către Cristiano Ronaldo, care a marcat dintr-o lovitură de la 11 metri.

Tot în a doua parte, fostul antrenor de la Universitatea Craiova i-a scos din teren pe Andrei Cordea (min 78) și pe Marco Dugandzic (min 90+2). După prestația din acest meci, fostul jucător de la FCSB a primit nota 6,6, din partea celor de la sofascore.ro. De cealaltă parte, fostul atacant de la Rapid, Dugandzic, a primit nota 6,3.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestui rezultat, echipa lui Laurențiu Reghecampf este pe locul 12 în campionatul din Arabia Saudită, cu 7 puncte după 8 meciuri jucate. De cealaltă parte, Al-Nassr este, cel puțin temporar, pe locul al 3-lea, cu 18 puncte în tot atâtea meciuri jucate.

Pentru Al-Tai urmează duelul cu Al-Taawoun, care va avea loc pe 5 octombrie, de la ora 18:00.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și