Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, lovitură pentru Gigi Becali. L-a transferat la Neftchi Baku pe „uriaşul” de naţională care era pe lista lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iulie 2022, 10:05

Laurenţiu Reghecampf, lovitură pentru Gigi Becali. L-a transferat la Neftchi Baku pe „uriaşul de naţională care era pe lista lui FCSB

Laurenţiu Reghecampf, lovitură pentru Gigi Becali. L-a transferat la Neftchi Baku pe "uriaşul" Solomon Kvirkvelia

Laurenţiu Reghecampf, transfer surprinzător la Neftchi Baku / Instagram

Laurenţiu Reghecampf a venit cu o lovitură surprinzătoare pentru Gigi Becali. L-a transferat la Neftchi Baku pe fundaşul care era dorit cu insistenţă şi de vicecampioana României. Solomon Kvirkvelia a refuzat propunerea lui FCSB şi a ales să joace în Azerbaidjan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neftchi a anunţat că mutarea s-a oficializat. „Bine ai venit, Solomon Kvirkvelia„, a transmis clubul pe reţelele de socializare.

View this post on Instagram


A post shared by NEFTÇİ PFK (@pfcneftchi)

Laurenţiu Reghecampf, lovitură pentru Gigi Becali

Patronul roş-albaştrilor dezvăluise că îl dorea pe „uriaşul” din naţionala Georgiei pentru a-şi rezolva problemele din defensivă. Chiar dacă Bouhenna și Dawa au fost transferaţi deja de Gigi Becali, Kvirkvelia era încă pe lista lui FCSB.

Reclamă

Mai am încă un grec și mai am și un georgian. Am un georgian de echipa națională, are 1.96 metri înălțime”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Solomon Kvirkvelia a plecat de la FC Gagra, penultima clasată din campionatul Georgiei, şi a semnat cu echipa lui Reghecampf. Cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.com, fundașul de picior drept a adunat 45 de apariții pentru naționala țării sale, începând din 2014.

În cea mai mare parte a carierei a evoluat în Rusia, la Rubin Kazan, Neftekhimik, Lokomotiv Moscova și Rotor Volgograd. După experiența din Rusia, uriașul apărător de 1,96 metri a ajuns în Ucraina, la Metalist Harkov.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul monitorizat de Gigi Becali a revenit în țara natală în primăvara acestui an, după 12 ani petrecuți în străinătate, fiind forțat de războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina. Fundașul georgian semnase cu FC Gagra, pentru care a adunat 12 apariții în actualul sezon. 4 trofee a cucerit Solomon Kvirkvelia în carieră: un titlu în Rusia (2017) și 3 Cupe ale Rusiei (2012, 2017, 2019). El a fost desemnat de două ori cel mai jucător din Georgia, în 2014 și 2017.

FCSB avea mare nevoie de întăriri în linia defensivă, după plecările lui Paulo Vinicius și Andrei Miron. În plus, formația patronată de Gigi Becali l-a pierdut și pe Iulian Cristea, accidentat grav la națională.

Mihai Stoica a anunţat că Rachid Bouhenna s-a accidentat la antrenament

Lovitură dură pentru FCSB înaintea startului sezonului. Managerul general al FCSB a dezvăluit că fundaşul adus în această vară s-a accidentat în timpul unui antrenament.

Rachid Bouhenna a semnat în această vară cu FCSB fiind, alături de Dawa, fundaşii centrali pe care Toni Petrea se va baza.

Bouhenna are o întindere, 2-3 săptămâni va lipsi. Nu o să fie la primele meciuri şi nici în prima etapă. La un final de antrenament, la Oaidă, în alunecare, a simţit ceva. A făcut o ecografie, n-a simţit nimic, a făcut un antrenament normal şi abia după a zis că s-a simţit ceva. Două trei săptămâni trebuie să stea. E doar o întindere, e de gradul 2.

A vrut să meargă în Serbia. Acolo este doamna aia bună care are o singură chestie deosebită, că apăratura este la fel de înalt nivel, are un gel, nu se ştie de ce, are ceva ingrediente secrete care fac ca curentul electric să fie condus spre zone respectivă mult mai uşor. Este excepţional, ajunge repede spre zone mai în profunzime. A vindecat jucători mulţi”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!
  • Laurenţiu Reghecampf a dat peste cap planurile lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și