Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf şi-a setat obiectivele, după ce Neftchi Baku a pierdut primul meci din 2023: „Trebuie să suferim ca să fim puternici!”

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2023, 23:48

Laurenţiu Reghecampf şi-a setat obiectivele, după ce Neftchi Baku a pierdut primul meci din 2023: „Trebuie să suferim ca să fim puternici!

Laurenţiu Reghecampf a explicat de ce nu a adus niciun jucător român la Neftchi Baku

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui interviu / Hepta

  • Laurenţiu Reghecampf şi-a setat obiectivele în nou an
  • Neftchi Baku a pierdut primul meci din 2023

Laurenţiu Reghecampf şi-a setat obiectivele în noul an, după ce Neftchi Baku a pierdut primul meci din 2023. Antrenorul a dezvăluit că echipa trebuie să sufere pentru a obţine performanţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neftchi Baku a pierdut duelul cu Sabah, din deplasare. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf a cedat cu 2-0, şi rămâne pe locul trei în prima ligă din Azerbaijan.

Laurenţiu Reghecampf şi-a setat obiectivele, după ce Neftchi Baku a pierdut primul meci din 2023

Laurenţiu Reghecampf a declarat că îşi doreşte să câştige Cupa alături de Neftchi Baku şi totodată să califice echipa în grupele Confernce League. Totodată, antrenorul susţine că a avut probleme de lot la prima partidă din 2023, şi a cerut conducerii noi transferuri.

Reclamă

„Am început foarte prost jocul. Acest tip de penalty este inadmisibil. La al doilea gol primit, jucătorul nostru a făcut o mare greșeală. A fost greu să revenim după golul secund. Kenny Sayef a fost aproape de gol în repriza secundă, dar nu a putut profita de ocazie.

Am avut multe probleme în cantonament, din cauza jucătorilor accidentați. Încercăm să aducem jucători noi și să-i integrăm în echipă. Intenționăm să construim un grup puternic. Scopul nostru este să câștigăm cupa și ne dorim să ne calificăm în faza grupelor din Conference League.

Reclamă

Trebuie să suferim pentru a fi puternici. Încercăm să facem o echipă. Avem nevoie de timp. Amintiți-vă de Qarabag, care a avut nevoie de mai mulți ani pentru a face echipa care este acum. Avem o strategie bună. Ne propunem să atragem tineri în echipă. Vom vedea rezultatul„, a declarat Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă.

Laurențiu Reghecampf, enervat la culme în cantonamentul lui Neftchi Baku

Laurențiu Reghecampf s-a enervat la culme în cantonamentul lui Neftchi Baku. Presa din Azerbaidjan anunță că antrenorul român este furios din cauza numărului mare de jucători accidentați.

Fostul tehnician de la FCSB și Universitatea Craiova nu are parte de liniște în perioada de pregătire din Turcia. Potrivit sportinfo.az, problemele de lot îi dau mari bătăi de cap românului.

Reclamă 4 / 0/3

„Laurențiu Reghecampf este furios din cauza furtunii de probleme de la Neftchi”, a titrat publicația azeră sportinfo.az.

Reghecampf și-ar fi dorit să aibă la dispoziție lotul complet în cantonamentul din Turcia, dar accidentările i-au dat planurile peste cap. Eddie Israfilov, Voislav Stankovic, Ataa Jaber și Farid Yusifli sunt cei 4 jucători importanți pe care tehnicianul român nu s-a putut baza până acum în Antalya, din cauza problemelor medicale.

Stankovic este singurul dintre cei 4 jucători care au mers în cantonamentul din Turcia, însă nu s-a antrenat în primele zile alături de restul grupului.

Pe lângă problemele cu accidentările, Laurențiu Reghecampf a aflat că Yusuf Lawal, unul dintre jucătorii de bază de la Neftchi, se va despărți de formația azeră și își va continua cariera în Portugalia.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Fotbal extern • 8 mart., 12:34
„Caută certuri și probleme” Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis!
Fotbal extern • 3 mart., 10:03
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis! Răsturnare uluitoare de situaţie