Închide meniul

Laurențiu Reghecampf, enervat la culme în cantonamentul lui Neftchi Baku: „E furios!”. Ce s-a întâmplat în Antalya

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 ianuarie 2023, 12:41

Laurențiu Reghecampf, enervat la culme în cantonamentul lui Neftchi Baku: „E furios!. Ce s-a întâmplat în Antalya

Decizia finală luată de oficialii lui Neftchi Baku, în privinţa viitorului lui Laurenţiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf are contract cu Neftchi Baku până în 2024 / Profimedia

Laurențiu Reghecampf s-a enervat la culme în cantonamentul lui Neftchi Baku. Presa din Azerbaidjan anunță că antrenorul român este furios din cauza numărului mare de jucători accidentați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf se află în cantonament în Antalya, înainte de reluarea campionatului din Azerbaidjan.

Laurențiu Reghecampf, enervat la culme în cantonamentul lui Neftchi Baku

Fostul tehnician de la FCSB și Universitatea Craiova nu are parte de liniște în perioada de pregătire din Turcia. Potrivit sportinfo.az, problemele de lot îi dau mari bătăi de cap românului.

„Laurențiu Reghecampf este furios din cauza furtunii de probleme de la Neftchi”, a titrat publicația azeră sportinfo.az.

Reghecampf și-ar fi dorit să aibă la dispoziție lotul complet în cantonamentul din Turcia, dar accidentările i-au dat planurile peste cap. Eddie Israfilov, Voislav Stankovic, Ataa Jaber și Farid Yusifli sunt cei 4 jucători importanți pe care tehnicianul român nu s-a putut baza până acum în Antalya, din cauza problemelor medicale.

Reclamă

Stankovic este singurul dintre cei 4 jucători care au mers în cantonamentul din Turcia, însă nu s-a antrenat în primele zile alături de restul grupului.

Pe lângă problemele cu accidentările, Laurențiu Reghecampf a aflat că Yusuf Lawal, unul dintre jucătorii de bază de la Neftchi, se va despărți de formația azeră și își va continua cariera în Portugalia.

Neftchi Baku a disputat până acum un meci amical în Antalya. Trupa lui Laurențiu Reghecampf a încheiat la egalitate partida cu Vasas, scor 1-1. Azerii vor mai juca un meci, contra lui Legnica, pe 15 ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3

Primul meci oficial al anului pentru formația lui Reghecampf va fi pe 26 ianuarie, contra rivalei locale, Sabah Baku.

Laurențiu Reghecampf, anunț categoric despre viitorul său

Laurențiu Reghecampf a făcut un anunț categoric despre viitorul său, la finalul anului trecut. Antrenorul român a lăsat de înțeles că își dorește să rămână pe banca lui Neftchi Baku.

În ultima vreme s-a discutat despre o posibilă revenire a lui „Reghe” în Liga 1, la Universitatea Craiova, dar tehnicianul de 47 de ani a îndepărtat toată incertitudinea.

Reghecampf a vorbit despre planurile sale la cârma lui Neftchi Baku, după ultimul meci din 2022.

Trupa lui Laurențiu Reghecampf a câștigat clar duelul cu Shamakhi, scor 3-0, și a încheiat anul pe locul 3 în Azerbaidjan, la 9 puncte în spatele liderului Qarabag. În plus, Neftchi Baku s-a calificat în semifinalele Cupei Azerbaidjanului, după ce a trecut de Zira.

Antrenorul român se gândește deja la pregătirea sezonului viitor, în care își dorește să aibă la dispoziție o echipă omogenă care să lupte pentru calificarea în cupele europene.

„Nu voi fi niciodată mulţumit cu locul 3. Mereu îmi doresc prima poziţie, acesta este obiectivul nostru. Încercăm să realizăm acest lucru şi, cu siguranţă, toată lumea gândeşte la fel ca mine. Toți vor încerca să dea ce au mai bun pentru a duce această echipă pe primul loc. Necesită multă muncă, energie, stres, dar asta vrem să facem.

Reclamă

Reghecampf are planuri mari în Azerbaidjan: „Sperăm să ne calificăm!”

Vom încerca să formăm încă de acum echipa pentru vară pentru a nu exista apoi foarte multe schimbări şi pentru a putea să începem cum trebuie pregătirile. Sperăm că ne vom califica în grupele Europa League sau Conference League. Avem acest plan şi cred că aşa este corect.

Echipa aceasta vrea să fie în primele două din ţară, iar în acest moment diferenţa dintre noi şi Qarabag este mare. Nu trebuie să vorbim prea mult, ci să muncim mai mult şi să revenim din urmă”, a spus Laurențiu Reghecampf, citat de orangesport.ro.

Laurențiu Reghecampf mai are contract cu Neftchi Baku până în vara anului 2024. Antrenorul român a semnat cu formația azeră în vara lui 2022, iar până acum a adunat 15 victorii, 2 remize și 7 înfrângeri.

Recomandări
  • Laurențiu Reghecampf, enervat la culme în cantonamentul lui Neftchi Baku
  • Anunțul venit din Azerbaidjan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și