Închide meniul

Lazio ar fi de acord cu un play-off pentru stabilirea campioanei. Mesajul președintelui: ”Aș accepta”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 17:09

Lazio ar fi de acord cu un play-off pentru stabilirea campioanei. Mesajul președintelui: ”Aș accepta”

Zuma Press / Alessio Marini via hepta

Lazio ar fi de acord cu un play-off pentru stabilirea campioanei. Mesajul președintelui: ”Aș accepta”

Lazio a fost una dintre surprizele campionatatului și este aproape de un nou ”Scudetto” după 20 de ani. Echipa antrenată de Simone Inzaghi este pe locul doi în clasament, fiind la un singur punct de liderul Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clautdio Lotito: ”Aș accepta varianta unui play-off”

”În primul meci cu Juventus am reușit să câștigăm cu 3-1. La fel s-a întâmplat și în Supercupă, i-am învins cu acelșai scor. Mai avem un singur meci și sunt încrezător și pentru acela. 

Ca să fim cinstiți, o echipă ca Inter Milano, care are opt puncte mai puţin ca noi, sau Atalanta, care are 14 puncte mai puţin, ar trebui implicate? Da, aş accepta un play-off. Dar nu am propus eu aşa ceva”, a spus Lotito pentru La Repubblica.

Claudio Lotito a cerut cu insistență reluarea campionatului

"Fotbalul reprezintă o industrie uriașă în Italia. Garantează 1.2 miliarde de euro numai din taxele care se plătesc autorităților. Există o anumite reciprocitate din moment ce fotbalul reverberează și în alte sporturi", a declarat Lotito pentru cei de la TGR Lazio Rai.

Președintele ocupantei locului secund din Serie A le-a transmis și un mesaj jucătorilor. Îi așteaptă într-o formă cât mai bună pe teren.

Reclamă

"Sper că jucătorii sunt conștienți că formează o echipă grozavă. Dacă meciurile se vor relua, și cred că se va întâmpla asta, trebuie să găsească soluții pentru a fi uniți și determinați să ne atingem obiectivele", a subliniat acesta.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și