Închide meniul

Lazio l-a anunţat oficial pe Sarri printr-o postare genială. Contract pe doi ani pentru noul antrenor al lui Radu Ştefan

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2021, 14:07

Lazio l-a anunţat oficial pe Sarri printr-o postare genială. Contract pe doi ani pentru noul antrenor al lui Radu Ştefan

Profimediaimages

Lazio l-a anunţat oficial pe Maurizio Sarri printr-o postare genială

  • Maurizio Sarri semnează pe doi ani cu Lazio
  • Radu Ştefan poate pleca de pe Olimpico

Clubul de pe Olimpico a postat pe Twitter o ţigară, fără nicio desciere. Lazio a făcut astfel aluzie la faptul că Sarri este unul dintre cei mai înrăiţi fumători din lumea fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazio l-a anunţat oficial pe Maurizio Sarri. Contract pe doi ani

Presa din Italia susţine că Sarri va avea un salariu anual de 4 milioane de euro cu tot cu bonusuri. Napoli, Chelsea şi Juventus sunt cele mai cunoscute echipe pe la care a trecut Sarri. Tehnicianul semnează un contract valabil pe doi ani.

Reclamă

Cele mai importante câştigate de Sarri sunt Europa League (2018-2019) şi titlul din Serie A cu Juventus (2019-2020). Cu bianconerii, el a fost învins în finala Cupei Italiei şi în Supercupa Italiei.

Ştefan Radu, răsturnare de situaţie

Antrenorul Simone Inzaghi îl vrea alături de el la campioana Inter Milano pe Radu Ştefan. Românul căzuse de acord cu prelungirea contractului, dar ar putea pleca de la Lazio. Decisivă este plecarea lui Simone Inzaghi, care urmează să îi ia locul lui Antonio Conte la Inter Milano.

Reclamă

”Relația dintre cei doi este una extrem de solidă. Având în vedere că mai mulți fundași sunt pe picior de plecare de la Inter, Radu, cu un salariu de 1,3 milioane de euro pe sezon, reprezintă o bună soluție.

Se repetă situația din 2004, când Roberto Mancini a lăsat Lazio pentru Inter și a fost însoțit la Milano de Mihajlovic, Favalli și Dejan Stankovic. De aceea, fanii lui Lazio se tem de un nou exod și că nu-l vor pierde doar pe Simone Inzaghi”, scrie Gazzetta dello Sport.

Ştefan Radu, de 13 ani în Serie A

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și SuperCupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Reclamă 4 / 0/3

Fundaşul român a scris istorie şi în Serie A. Cu 327 de meciuri, este jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în competiţia internă. Românul l-a depășit în acest sezon pe Aldo Puccinelli, un fotbalist emblematic pentru Lazio în anii ’40 și ’50. Sezonul 2020/2021 este cel de-al 13-lea și jumătate în Serie A pentru Ştefan Radu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio
Fotbal extern • 13 mart., 12:27
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio! Rezultatele slabe i-au decis soarta italianului
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern
Liga Campionilor • 15 feb., 8:27
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern. Discurs dezlănţuit după meciul cu Lazio
Au trecut 16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio
Serie A • 28 ian., 13:58
16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio. Italienii, mesaj pentru românul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului
Cota lui Daniel Boloca a ”explodat”!
Serie A • 25 oct., 8:54
Cota lui Daniel Boloca a ”explodat”! Cât a ajuns să valoreze românul care e la mare căutare în Italia