Închide meniul

Legenda continuă! „The Boss” Ştefan Radu rămâne la Lazio. Ultimele detalii despre contractul fundaşului român

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 mai 2021, 17:38

Legenda continuă! „The Boss Ştefan Radu rămâne la Lazio. Ultimele detalii despre contractul fundaşului român

Facebook S.S. Lazio

Ştefan Radu e "rege" la Lazio

Ştefan Radu rămâne la Lazio. Fundaşul român a scris istorie pentru gruparea din Serie A şi va îmbrăca în continuare tricoul „capitolinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Radu rămâne la Lazio. Ultimele detalii despre negocierile dintre fundaş şi conducerea italienilor

Lazio are de gând să îşi păstreze legenda, însă doar pentru încă un sezon. Conducerea italienilor vrea să îi ofere lui Radu un contract valabil până în vara lui 2022, chiar dacă fundaşul nu este de acord. Acesta şi-ar dori să mai evolueze cel puţin încă doi ani, după care ar urma să îşi încheie cariera, anunţă cittaceleste.it.

În orice caz, Ştefan Radu va rămâne în capitala Italiei. Simone Inzaghi, care şi-a prelungit şi el contractul, a insistat pentru Radu, unul dintre stâlpii defensivei „capitolinilor”. Astfel, rămâne de văzut ce decizie va lua Claudio Lotito, preşedintele lazialilor. Cel mai probabil, ambele părţi se vor înţelege, iar fundaşul român va împărţi postul de titular, mai scrie sursa citată.

profimediaimages.ro
Citește și:

Ştefan Radu rămâne la Lazio şi încearcă să doboare un record fabulos

Sezonul acesta, Radu a ajuns la meciul cu numărul 412 în tricoul lui Lazio, o performanţă neatinsă de niciun alt jucător până acum în istoria clubului din Capitala Italiei.

Fundaşul român a scris istorie şi în Serie A. Cu 327 de meciuri, este jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în competiţia internă. Românul l-a depășit în acest sezon pe Aldo Puccinelli, un fotbalist emblematic pentru Lazio în anii ’40 și ’50. Sezonul 2020/2021 este cel de-al 13-lea și jumătate în Serie A pentru Ştefan Radu.

Reclamă

Românul are o misiune imposibilă în încercarea de a intra într-un TOP 15 al jucătorilor cu cele mai multe prezenţe în Serie A. Ultimul este Ciro Ferrara, cel care a evoluat în exact 500 de partide. Lider autoritar este Gianluigi Buffon, portarul de legendă al lui Juventus. Încă în activitate la 43 de ani, goalkeeperul campioanei Italiei are 655 de apariţii.

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și SuperCupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și