Închide meniul

Leo Messi i-a emoţionat pe fanii Barcelonei: „Nu ne spunem adio, ci doar pe curând!” + Toate detaliile despre transferul la PSG

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2021, 19:07 / Actualizat: 8 august 2021, 21:38

Leo Messi i-a emoţionat pe fanii Barcelonei: „Nu ne spunem adio, ci doar pe curând! + Toate detaliile despre transferul la PSG

Leo Messi, mesaj emoţionant

Leo Messi Facebook

Leo Messi i-a emoţionat pe fanii Barcelonei

Chiar dacă a susţinut o conferinţă de presă, Leo Messi a ţinut să le transmită un nou mesaj fanilor Barcelonei. Marele fotbalist a avut o postare în care le mulţumeşte suporterilor pentru sprijinul acordat în cei 17 ani în care a evoluat la prima echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mi-ar fi plăcut să plec altfel, deși cred că niciodată un rămas bun nu poate fi un lucru frumos… Mi-ar fi plăcut să rămân aici, am făcut totul pentru acest obiectiv, dar nu s-a putut realiza. Am doar cuvinte de apreciere pentru toți cei care mi-au fost alături în atâția ani la club. Și pentru fanii noștri, care mi-au dat toată dragostea lor. Am încercat să-i răsplătesc, dând totul pentru tricoul acesta. Plec, dar nu ne spunem adio, ci doar pe curând. Visca Barca!!!”, a scris Messi pe reţelele de socializare.

Fotografia de adio publicată de FC Barcelona

Şi FC Barcelona a publicat o imagine specială pe contul de Twitter. „Mai mult decât colegi”, a fost mesajul care a însoţit poza cu Messi şi jucătorii Barcelonei.

Reclamă

Leo Messi se îndreaptă spre PSG, după ce şi-a luat rămas bun în lacrimi de la Barcelona. Ce salariu va avea

La scurt timp după ce şi-a luat rămas bun de la Barcelona, Messi se îndreaptă spre Paris, unde este aşteptat de PSG. Acesta ar urma să facă vizita medicală mâine, iar în următoarele zile va avea loc prezentarea de cinci stele de la Turnul Eiffel, anunţă ESPN.

„Messi la PSG e gata! Va face vizita medicală în seara asta sau mâine dimineață, în Paris. Apoi vor semna contractul. Incredibil”, a scris şi cunoscutul jurnalist Julien Laurens.

În capitala Franţei, pe Messi îl aşteaptă un salariu de 35 de milioane de euro pe sezon, un contract valabil până în 2023, cu opțiune de prelungire până în 2024, şi tricoul cu numărul 19.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
  • Leo Messi i-a emoţionat pe fanii Barcelonei
  • Toate detaliile despre transferul la PSG

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și