Închide meniul

Lille a făcut spectacol în Cupa Franței! S-a impus cu scorul de 12-0 în fața unei echipe din Caraibe

Alex Ioniță Publicat: 6 ianuarie 2024, 18:41 / Actualizat: 6 ianuarie 2024, 21:28

Reclamă
Lille a făcut spectacol în Cupa Franței! S-a impus cu scorul de 12-0 în fața unei echipe din Caraibe

Lille a făcut spectacol în Cupa Franței

Jucătorii de la Lille, în meciul cu Golden Lion / Profimedia

Lille a făcut spectacol în Cupa Franței! Fosta campioană din Ligue 1 s-a distrat cu formația insulară în meciul care a i-a adus calificarea în șaisprezecimile competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul nu a fost însă interesant doar datorită scorului. Adversarii celor de la Lille, Golden Lion, nu evoluează în campionatele din „Hexagon”. Această formație joacă în insula Martinica, din Caraibe, dar evoluează în Cupa Franței, care este LIVE în AntenaPLAY, având în vedere că insula respectivă este un teritoriu care aparține de Franța.

Lille a făcut spectacol în Cupa Franței! Ce s-a întâmplat în meciul cu Golden Lion

Pentru a ajunge la acest meci, jucătorii celor de la Golden Lion FC au fost nevoiți să parcurgă un drum de 7000 de kilometri, pentru a ajunge, din insula Martinica, la stadionul celor de la Lille.

Înainte de startul partidei, toată lumea se aștepta ca Lille să facă spectacol în șaisprezecimile turneului. Fosta campioană a Franței nu a dezamăgit, iar încă de la finalul primei reprize scorul dera de 7-0. În prima parte au marcat: Yazici (min. 11, min. 45), David (min. 25, min. 36) și Zhegrova (min. 33, min. 41 și min. 42).

În repriza secundă, formația gazdă a mai punctat de 5 ori, prin reușitele lui Santos (min. 57), Haraldsson (min. 64 și min. 78), David (min. 75) și Messoussa (min. 90).

Reclamă

Pentru Lille, duelul cu Golden Lion a fost primul din acest sezon al Cupei Franței. De cealaltă parte, formația din Caraibe a învins-o pe adversara locala Samaritaine, cu scorul de 1-0, dar și pe Troyenne, scor 3-2.

Kylian Mbappe joacă în Cupa Franţei, în AntenaPLAY

PSG va debuta în ediţia 2023-2024 a Cupei Franţei, duminică, 7 ianuarie, de la ora 21:45, contra lui Revel, echipă din liga a cincea franceză. În aceeaşi fază a competiţiei, va evolua şi Metz, echipa lui Ladislau Boloni, vineri, de la 21:45, pe teren propriu, cu Clermont.

Entente – Bordeaux e partida în care Alexi Pitu poate produce spectacol în tricoul oaspeţilor. Duelul se va juca sâmbătă, de la ora 19:00, exclusiv în AntenaPLAY. Cel mai încins duel al acestei faze va fi cel dintre Lens şi Monaco (duminică, 15:30).

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și