Închide meniul

Kylian Mbappe joacă în Cupa Franţei, în AntenaPLAY! Surprizele lunii ianuarie. România luptă la Europenele de polo

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2024, 17:27

Kylian Mbappe joacă în Cupa Franţei, în AntenaPLAY! Surprizele lunii ianuarie. România luptă la Europenele de polo

Kylian Mbappe joacă în Cupa Franţei, în AntenaPLAY! Surprizele lunii ianuarie. România luptă la Europenele de polo

Colaj evenimente sportive din ianuarie 2024 - Profimedia Images

Kylian Mbappe joacă în Cupa Franţei, în AntenaPLAY, pe 7 ianuarie, atunci când PSG se va duela cu Revel, în prima rundă a fazelor finale ale competiţiei, acolo unde îi mai putem urmări pe Ladislau Boloni sau Alexi Pitu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot în luna ianuarie, în AntenaPLAY vei vedea Asian Cup Qatar 2023 şi Cupa Ligii Portugaliei şi vei putea urmări în continuare cele mai importante dueluri din Liga Portugal şi Serie B.

De asemenea, Campionatul European de polo masculin (4-16 ianuarie) şi Campionatul European de polo feminin (5-13 ianuarie), unde vor evolua şi selecţionatele României, vor fi exclusiv în AntenaPLAY. Tot acolo, Bernadette Szocs şi Eliza Samara vor lupta pentru supremaţie la Europe Top 16 Cup | Montreux 2024.

Kylian Mbappe joacă în Cupa Franţei, în AntenaPLAY

PSG va debuta în ediţia 2023-2024 a Cupei Franţei, duminică, 7 ianuarie, de la ora 21:45, contra lui Revel, echipă din liga a cincea franceză. În aceeaşi fază a competiţiei, va evolua şi Metz, echipa lui Ladislau Boloni, vineri, de la 21:45, pe teren propriu, cu Clermont.

Entente – Bordeaux e partida în care Alexi Pitu poate produce spectacol în tricoul oaspeţilor. Duelul se va juca sâmbătă, de la ora 19:00, exclusiv în AntenaPLAY. Cel mai încins duel al acestei faze va fi cel dintre Lens şi Monaco (duminică, 15:30).

Asian Cup Qatar 2023 e live în AntenaPLAY (12 ianuarie – 10 februarie)

Asian Cup Qatar 2023 e live în AntenaPLAY, în perioada 12 ianuarie – 10 februarie. Qatar este campioana en-titre a competiţiei ce a ajuns la a 18-a ediţie.

Cele 24 de echipe naţionale vor fi împărţite în şase grupe de câte patru, iar primele două echipe din fiecare grupă ajung în optimile competiţiei, alături de cele mai bune 4 locuri 3.

Heung-min Son (Coreea de Sud) este cel mai important nume de pe lista jucătorilor prezenţi la Asian Cup Qatar 2023, acolo unde se vor mai afla şi japonezii Kaoru Mitoma (Brighton), Takehiro Tomiyasu (Arsenal) şi Wataru Endo (Liverpool).

Cupa Ligii Portugaliei Final Four e exclusiv în AntenaPLAY

Cupa Ligii Portugaliei a ajuns la Final Four, acolo unde se vor întâlni cele mai bune echipe ale competiţiei din ediţia 2023-2024. Semifinalele se vor desfăşura pe 23 şi 24 ianuarie, iar marea finală va fi pe 27 ianuarie.

Programul complet al Final Four-ului Cupei Ligii Portugaliei

Semifinale

  • Braga – Sporting (marţi, 23 ianuarie, 21:45)
  • Benfica – Estoril (miercuri, 24 ianuarie, 21:45)

Finala

  • Braga – Sporting vs Benfica – Estoril (duminică, 27 ianuarie, 21:45)

4 etape din Liga Portugal, exclusiv în AntenaPLAY

Lupta pentru titlul din Portugalia se duce în continuare între cele patru echipe de la vârful clasamentului, Sporting, Benfica, Porto şi Braga. În ianuarie, sunt programate alte patru etape, iar cele mai tari meciuri sunt în AntenaPLAY.

Boavista – Porto (vineri, 5 ianuarie, 22:45), Porto – Braga (duminică, 14 ianuarie, 22:30) şi Benfica – Boavista (vineri, 19 ianuarie, 22:15) sunt printre cele mai importante dueluri din Portugalia, din luna ianuarie.

3 etape din Serie B, exclusiv în AntenaPLAY

În luna ianuarie, vom avea parte de trei etape din Serie B, acolo unde îi vom putea vedea la treabă pe românii Dennis Man, Valentin Mihăilă şi Ionuţ Nedelcearu.

Etapa a 20-a

Etapa a 21-a

Etapa a 22-a

România, prezentă la Campionatele Europene de polo

România este prezentă la începutul lui 2024 la Campionatul European de polo masculin (4-16 ianuarie) şi la Campionatul European de polo feminin (5-13 ianuarie). Meciurile naţionalei, semifinalele şi finala vor fi exclusiv în AntenaPLAY.

Programul României la Campionatul European de polo feminin | Eindhoven

România va face parte din Grupa C a diviziei secunde, alături de Serbia, Cehia şi Turcia şi va juca cele trei meciuri pe 5, 6 şi 7 ianuarie.

Programul României la Campionatul European de polo masculin | Dubrovnik

România va face parte din Grupa D şi se va lupta pentru play-off cu Slovacia, Olanda şi Slovenia. Primele două echipe din clasament vor ajunge în fazele eliminatorii. În AntenaPLAY, vei vedea partidele României, semifinalele şi finala competiţiei.

Bernadette Szocs şi Eliza Samara, la Europe Top 16 Cup | Montreux 2024

Bernadette Szocs şi Eliza Samara vor participa la Europe Top 16 Cup | Montreux 2024, competiţie ce aduce la start cele mai bune 16 jucătoare ale Europei. Cea mai prestigioasă întrecere de pe Continent se va desfăşura pe 20 şi pe 21 ianuarie, în Elveţia, la Montreux.

Bernadette Szocs este campioana din 2018 a competiţiei, la care şi-a mai trecut în cont şi o medalie de argint şi două de bronz. Eliza Samara a cucerit şi ea bronzul, în 2018. Emilia Ciosu (1993) şi Otilia Bădescu (1995) sunt celelalte sportive din România care au cucerit aurul la Europe Top 16 Cup.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și