Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi a adus nebunia la Paris! În sala de conferinţe, ca pe stadion! „Messi, Messi”

Antena Sport Publicat: 11 august 2021, 14:28

Reclamă
Lionel Messi a adus nebunia la Paris! În sala de conferinţe, ca pe stadion! „Messi, Messi

Profimediaimages

În momentul în care Messi făcea pozele oficiale alături de Nasser Al-Khelaifi şi Leonardo, cei prezenţi în sală au început să îi scandeze numele celui care a venit să scrie istorie la PSG, alături de Neymar şi Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Venirea lui Lionel Messi în Ligue 1 este un „eveniment planetar”

Venirea argentinianului în Ligue 1 a creat o emulaţie. Chiar şi alţi conducători din prima ligă fiind extaziaţi. Transferul lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain este un eveniment planetar, afirmă şeful ligii franceze de fotbal Vincent Labrune. În opinia acestuia, prezenţa lui Messi în Ligue 1 va duce la creşterea popularităţii ligii franceze.

„Venirea lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain constituie un eveniment planetar. Este o zi istorică pentru fotbalul francez şi Ligue 1. Lionel Messi este o legendă a fotbalului, care scrie, alături de Pele şi Maradona, istoria sportului nostru.

Este o şansă extraordinară pentru fanii francezi şi toţi iubitorii fotbalului să-l vadă pe cel mai bun jucător din lume. Este o veste extraordinară pentru Ligue 1. Sosirea lui Messi va creşte atractivitatea şi vizibilitatea campionatului nostru pe toate continenentele„, a declarat Labrune, potrivit news.ro

Reclamă
Reclamă 4

„În numele fotbalului francez, îi mulţumesc lui Nasser Al-Khelaïfi că a împlinit visul aducerii lui Messi la Paris. Messi este magic”, a adăugat Labrune.

Paris Saint-Germain a anunţat, marţi seară, că a obţinut serviciile argentinianului Lionel Messi, acesta semnând un contract valabil doi ani, cu opţiune pentru încă unul.

Reclamă

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:41

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei!

17:30

VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona

17:19

Albion Rrahmani, reacţie fermă despre plecarea de la Rapid! Răsturnare de situaţie: „Încă sunt aici, vreau să fiu golgheter!”

17:15

Concluziile lui Adrian Mutu, după Belgia – România 2-0! Capitolul la care mai au de lucrat tricolorii lui Edi Iordănescu

17:04

„Tricolorii”, taxaţi de Marius Şumudică, după înfrângerea cu Belgia! Faza care l-a uluit: „Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!”

16:54

Andy Murray ratează turneul de la Wimbledon după ce s-a operat la spate! Oficialii ATP au făcut anunțul

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și