Închide meniul

Lionel Messi a caracterizat în 3 cuvinte relaţia pe care o are cu Kylian Mbappe

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 septembrie 2023, 9:04

Lionel Messi a caracterizat în 3 cuvinte relaţia pe care o are cu Kylian Mbappe

Lionel Messi a caracterizat în 3 cuvinte relaţia pe care o are cu Kylian Mbappe

Lionel Messi şi Kylian Mbappe / Profimedia Images

Lionel Messi a vorbit despre relaţia pe care o are cu Kylian Mbappe, dar şi cu restul jucătorilor de la PSG, club de care s-a despărţit în această vară, înainte de a ajunge la Inter Miami, alături de David Beckham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, Messi a fost nevoit să accepte faptul că PSG nu i-a oferit recunoaşterea pe care şi-ar fi dorit-o după ce a câştigat Cupa Mondială. El a fost singurul jucător argentinian care nu a avut parte de aşa ceva.

Lionel Messi a caracterizat în 3 cuvinte relaţia pe care o are cu Kylian Mbappe

„Totul e bine”, sunt cele trei cuvinte în care Messi a caracterizat relaţia cu Mbappe, cel care a marcat trei goluri în finala Mondialului, contra Argentinei.

„E de înţeles reacţia lui PSG. Din cauza noastră, Franţa nu a câştigat Cupa Mondială. Nu a fost din nou campioană mondială. Am fost singurul dintre cei 25 de jucători care nu a primit recunoaştere, dar nu e ceva atât de important”, a mai spus Messi, citat de marca.com.

Messi a vorbit despre CM 2026

Messi susţine că nu ştie dacă va participa la Cupa Mondială din 2026, atunci când va avea 39 de ani. El se concentrează acum pe Copa America.

Reclamă

„Nu știu dacă voi participa sau nu. Nu mă gândesc la asta, acum mă gândesc la Copa America, vom vedea după aceea, depinde de cum mă voi simți la momentul respectiv, mai sunt încă trei ani”, a spus Leo Messi.

Lionel Messi s-a accidentat

Miercuri, septuplul câştigător al Balonului de Aur a părut inconfortabil şi s-a mişcat cu prudenţă înainte de a-i preda banderola de căpitan coechipierului DeAndre Yedlin şi de a părăsi terenul. Martino a anunţat că este deja indisponibil pentru meciul de duminică, de la Orlando.

Miami a mai pierdut un jucător important în acest meci, când Jordi Alba a ieşit accidentat cu două minute înainte de Messi. Fundaşul stânga nu a fost folosit nici în weekend, din cauza unor probleme musculare.

Reclamă 4 / 0/3

„Vedem de la o zi la alta, vom aștepta rapoartele medicale, vor fi monitorizați și vom lua deciziile potrivite. Cu siguranță, nu vor fi disponibili pentru meciul de duminică (n.r. – cu Orlando City).

În ceea ce îl privește pe Messi, este o recidivă la o accidentare mai veche care îl deranjează”, a declarat Gerardo Martino.

Lionel Messi a fost transferat în vara trecută de Inter Miami. În cele 11 meciuri bifate la formaţia din MLS, starul argentinian are cifre formidabile, reuşind să marcheze 11 goluri şi să ofere cinci assist-uri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și