Închide meniul
VIDEO

Scene incredibile la Miami, după accidentarea lui Lionel Messi! Ce s-a întâmplat imediat după ce a fost schimbat

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2023, 12:47 / Actualizat: 9 decembrie 2023, 15:25

Scene incredibile la Miami, după accidentarea lui Lionel Messi! Ce s-a întâmplat imediat după ce a fost schimbat

Scene incredibile la Miami, după accidentarea lui Lionel Messi

Lionel Messi, înlocuit în meciul Inter MIami - Toronto 4-0 / Getty Images

Scene incredibile au avut loc pe stadionul din Miami, după accidentarea lui Lionel Messi. Argentinianul a fost înlocuit în prima repriză, în minutul 37, semănând panică printre oficiali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii au avut o reacţie incredibilă imediat după ce favoritul lor a fost înlocuit cu Taylor, chiar înainte de pauză. Unii suporteri au ales să facă un gest pentru care pot fi condamnaţi.

Scene incredibile la Miami, după accidentarea lui Lionel Messi

Un minut mai târziu, sute de fani ai lui Miami au ales să plece de pe stadion, lăsând clar să se înţeleagă faptul că au venit pe arenă doar pentru a-l vedea la lucru pe Lionel Messi.

Intră aici pentru a vedea momentul în care fanii lui Inter Miami pleacă de pe stadion!

Deşi nu a părut să se plângă de vreo accidentare evidentă, antrenorul său Gerardo „Tata” Martino a indicat că acesta a suferit de probleme musculare după meci. Acesta a fost deja motivul invocat sâmbăta trecută pentru neprezentarea argentinianului la înfrângerea cu 5-2 cu Atlanta United.

S-a „rupt” şi Jordi Alba

Miercuri, septuplul câştigător al Balonului de Aur a părut inconfortabil şi s-a mişcat cu prudenţă înainte de a-i preda banderola de căpitan coechipierului DeAndre Yedlin şi de a părăsi terenul. Martino a anunţat că este deja indisponibil pentru meciul de duminică, de la Orlando.

Reclamă

Miami a mai pierdut un jucător important în acest meci, când Jordi Alba a ieşit accidentat cu două minute înainte de Messi. Fundaşul stânga nu a fost folosit nici în weekend, din cauza unor probleme musculare.

Messi, 11 goluri pentru Miami

„Vedem de la o zi la alta, vom aștepta rapoartele medicale, vor fi monitorizați și vom lua deciziile potrivite. Cu siguranță, nu vor fi disponibili pentru meciul de duminică (n.r. – cu Orlando City).

În ceea ce îl privește pe Messi, este o recidivă la o accidentare mai veche care îl deranjează”, a declarat Gerardo Martino.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a fost transferat în vara trecută de Inter Miami. În cele 11 meciuri bifate la formaţia din MLS, starul argentinian are cifre formidabile, reuşind să marcheze 11 goluri şi să ofere cinci assist-uri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor Vezi toate știrile
Citește și