Închide meniul

Lionel Messi a dezvăluit de ce s-a pus în spatele zidului, în PSG – Manchester City. ”Nu era nimeni acolo care să facă asta”

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 13:36

Reclamă
Lionel Messi a dezvăluit de ce s-a pus în spatele zidului, în PSG – Manchester City. ”Nu era nimeni acolo care să facă asta”

Lionel Messi a dezvăluit de ce s-a pus în spatele zidului

Profimediaimages

La vremea respectivă, la finalul lui septembrie, oamenii de fotbal au fost surprinși să îl vadă la munca de jos pe cel considerat de unii cel mai bun jucător din istorie. Explicațiile starului sud-american sunt însă simple.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce s-a întins Lionel Messi în spatele zidului lui PSG

”La acel moment, era un lucru care trebuia să fie făcut. Eram la conducerea jocului. Nu era nimeni acolo care să facă asta și pentru că mă aflam acolo, pur și simplu am făcut-o.

Să fiu sincer, nu mi s-a părut nimic ieșit din comun. Cu toții trebuie să contribuim într-un fel la obținerea de rezultate bune”, a spus Messsi, într-un interviu acordat pentru France Football.

De ce nu a luat Lionel Messi tricoul cu numărul 10 de la Neymar

Atunci când Lionel Messi a ajuns la PSG, Neymar nici nu a stat pe gânduri și i-a oferit tricoul cu numărul 10, considerându-l pe argentinian cel care merită onoarea. Messi l-a refuzat însă pe bunul său prieten.

”Numărul 10 este pentru el. Am venit la noua echipă să ajut. A fost un gest extraordinar din partea lui, dar mă așteptam la asta pentru că îl cunosc pe Neymar. Am petrecut mult timp împreună la Barcelona și suntem prieteni. Mi s-a părut corect ca el să păstreze numărul 10. De aceea am ales un alt număr care îmi place (n.r. – numărul 30)”, a spus Messi, pentru sursa citată.

Reclamă

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021

Messi a reușit să-l învingă pe Robert Lewandowski. Golgheterul lui Bayern Munchen și-a ajutat echipa să câștige, în acest an, Bundesliga și Supercupa Germaniei, dar nu a fost suficient. Cu 41 de goluri marcate în ultima ediție de campionat, polonezul a ratat șansa de a primi, în premieră, premiul decernat de France Football. A trebuit să se mulțumească numai cu distincția de cel mai bun atacant din 2021.

Lionel Messi încheie perfect anul în care a uluit pe toată lumea și a plecat de la Barcelona. Sud-americanul ajuns la PSG a fost desemnat, pentru a 7-a oară, câștigătorul Balonului de Aur. A mai fost desemnat cel mai bun jucător din lume în 2009, 2010, 2012, 2012, 2015 și 2019. De alte cinci ori (2008, 2013, 2014, 2016, 2017) a încheiat pe poziția secundă, iar în 2007 a fost pe locul 3, după Kaka și Cristiano Ronaldo.

Motivul principal pentru care a primit trofeul este acela că Messi a ajutat-o aproape de unul singur pe naționala Argentinei să câștige, cupă o pauză de 28 de ani, Copa America. Leo a reușit nu mai puțin de 36 de driblinguri și a inițiat 46 de acțiuni periculoase. A contribuit la succesul cu 1-0 din finala cu Brazilia și a primit premiul de cel mai bun jucător al competiției. A împărțit premiul desemnat celui mai bun golgheter cu columbianul Luis Diaz (ambii cu 4 reușite).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și