Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi a fost aproape de o accidentare horror în Venezuela – Argentina 1-3. „Intrare criminală!”. Adversarul a văzut direct cartonaş roşu

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2021, 9:54

Lionel Messi a fost aproape de o accidentare horror în Venezuela – Argentina 1-3. „Intrare criminală!. Adversarul a văzut direct cartonaş roşu

Lionel Messi, faultat dur de un adversar

Profimediaimages

  • Lionel Messi, faultat dur de un adversar
  • Venezuela – Argentina 1-3

După numai o jumătate de oră, Adrian Martinez a avut o intervenţie îngrozitoare la Lionel Messi. A intrat cu talpa la atacantul de 34 de ani, care a riscat să fie scos din circuit o lungă perioadă de timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a riscat o accidentare horror în Venezuela – Argentina

Messi a rămas la pământ şi a fost nevoie de intervenţia rapidă a medicilor. Arbitrul a revăzut faza cu ajutorul sistemului VAR şi l-a eliminat pe Martinez.

Jurnalistul Andre Hernan a postat imaginile îngrozitoare. „O intrare cel puţin criminală la Messi. Este incredibil!„, a reacţionat acesta.

Reclamă

Cu sânge pe jambiere, Messi a reuşit să continue partida. Nu a marcat, dar a contribuit la succesul „pumelor”. Lautaro Martinez (45+2), Joaquin Correa (71) şi Angel Correa (74) au înscris golurile victoriei.

Reclamă

Lionel Messi a jucat cu glezna plină de sânge în meciul cu Columbia

Nu este prima dată când Messi are parte de intrări „criminale”. A trăit un şoc şi în luna iulie, în meciul dintre Argentina şi Columbia.

Starul Argentinei a fost faultat dur de Frank Fabra, care a primit doar cartonașul galben. Messi a jucat cu glezna plină de sânge.

Reclamă 4 / 0/3

De altfel, arbitrul a arătat șase cartonașe galbene în tabăra Columbiei de-a lungul meciului. Toate acestea au fost pentru faulturi asupra lui Lionel Messi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!