Închide meniul

Lionel Messi a fost aproape de un transfer-şoc, la o rivală uriaşă a Barcelonei. „L-a sunat personal pe Messi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 august 2021, 8:40

Lionel Messi a fost aproape de un transfer-şoc, la o rivală uriaşă a Barcelonei. „L-a sunat personal pe Messi

Lionel Messi a fost aproape de un transfer-şoc

Profimediaimages

Diego Simeone a fost cel care l-a sunat personal pe Messi, pentru a-l aduce alături de vechiul său prieten, Luis Suarez, în atacul madrilenilor. Din motive financiare, Messi nu a mai ajuns pe Wanda Metropolitano, fiind acontat de PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Acum, după ce Messi s-a înţeles cu PSG, voi putea spune ce s-a întâmplat de fapt. Unul din cluburile interesate de Messi a fost Atletico Madrid. Cholo l-a sunat personal pe Messi. Leo şi familia lui s-au gândit serios la această opţiune, dar mutarea nu a fost posibilă”, a dezvăluit Ignacio Miguelez, jurnalistul de la Movistar.

Lionel Messi a semnat cu PSG. Toate detaliile contractului

Paris Saint-Germain a anunţat, marţi seară, că a obţinut serviciile argentinianului Lionel Messi, acesta semnând un contract valabil doi ani, cu opţiune pentru încă unul. El va încasa anual un salariu de 35 de milioane de euro.

“Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele la Paris. Clubul şi viziunea sa se potrivesc perfect ambiţiilor mele. Ştiu cât de talentaţi sunt jucătorii şi staful. Sunt hotărât să construiesc, alături de ei, ceva măreţ pentru club şi pentru fani. Sunt nerăbdător să intru pe gazonul Parc des Princes”, a declarat Messi după semnarea contractului.

Reclamă

Nasser Al-Khelaifi, preşedintele PSG, s-a declarat încântat de venirea starului argentinian. “Sunt încântat că Lionel Messi a ales să se alăture PSG şi suntem mândri să îl primim la Paris împreună cu familia sa. El nu şi-a ascuns dorinţa de a continua să evolueze la cel mai înalt nivel şi de a câştiga trofee. Ambiţia clubului este la fel. Sosirea lui Leo la echipa noastră de clasă mondială confirmă pertinenţa şi reuşita achiziţiilor noastre”, a afirmat Al-Khelaifi.

Deşi nu a fost programată, marţi, nicio vizită a lui Messi la stadion, mii de suporteri ai echipei franceze s-au strâns la arenă, iar câteva zeci s-au adunat în faţa sediului clubului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lionel Messi a semnat pe doi ani cu PSG
  • Messi a fost aproape de a ajunge la Atletico Madrid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Rafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și