Închide meniul

Lionel Messi a fost prezentat la PSG. „E o zi istorică!” Ce promisiune i-a făcut Nasser Al-Khelaifi noului „diamant” de pe Parc des Princes

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2021, 12:24

Lionel Messi a fost prezentat la PSG. „E o zi istorică! Ce promisiune i-a făcut Nasser Al-Khelaifi noului „diamant de pe Parc des Princes

Ce promisiune i-a făut Nasser Al-Khelaifi lui Lionel Messi

Profimediaimages

Președintele lui PSG este convins că Lionel Messi va contribui la câștigarea unui număr important de trofee. L-a asigurat pe atacantul de 34 de ani că se va simți excelent în capitala Franței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce promisiune i-a făcut Nasser Al-Khelaifi lui Lionel Messi

Sunt foarte mândru să îl prezint pe Lionel Messi la PSG. Este o zi istorică pentru fotbalul mondial, pentru noi. Leo este singurul jucător care a câștigat de 6 ani Balonul de Aur. Va fi foarte important pentru suporteri și pentru fanii din toată lumea.

În prima zi când am început aici, acum 10 de ani, erau oameni care se întrebau ce vom face. Am avut ambiții mari și suntem foarte mândri de ceea ce am realizat. Nu este un secret că a fost o mare dorință din partea noastră și a lui Leo să semnăm acest contract.

Munca dificilă va începe abia acum. Am aici cineva aici, lângă noi, care a câștigat multe trofee. Sunt sigur că va face același lucru și aici. Avem un grup impresionant aici și cel mai bun antrenor din lume. Promit că copiii tăi vor fi foarte fericiți aici, deja mi-au spus că Parisul este unul dintre orașele lor preferate„, a declarat Nasser Al-Khelaifi la conferința de presă.

Leo Messi și Antonela Roccuzzo sunt gata să înceapă o nouă viață în Paris. Messi a părut foarte fericit și relaxat și a zâmbit mereu.

Reclamă

Lionel Messi va juca la PSG cu numărul 30 pe tricou. Este același număr purtat de argentinian la debutul său la Barcelona. De remarcat este faptul că Neymar i-a oferit tricoul cu numărul 10, însă acesta a refuzat. O altă variantă a fost ca Messi să joace cu numărul 19.

Argentinianul va încasa un salariu de aproximativ 35 de milioane de euro. Suma este netă şi include bonusuri. După aducerea lui Lionel Messi, PSG a devenit echipa care plătește cele mai mari salarii din istoria sportului.

150.000 de tricouri cu Lionel Messi, vândute într-un timp record de PSG

Lionel Messi reprezintă o lovitură incredibilă dată de PSG. Vicecampioana din Hexagon va face un munte de bani după venirea starului sud-american de la Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

Parizienii au scos la vânzare tricourile cu Lionel Messi, cele de acasă şi de deplasare, şi, în numai 20 de minute, au fost vândute toate, asta chiar dacă o „bucată” costă 107 euro. Conform altor surse, tricourile au fost acontate în numai 7 minute.

Încă nu a fost făcut public numărul exact de tricouri scoase la vânzare în prima zi a lui Messi la Paris, dar, conform jurnaliştilor francezi, ar putea fi vorba de peste 150.000 de tricouri. Putem spune, astfel, că cele 20 de minute au fost productive pentru noua echipă a lui Messi, suma totală ajungând la peste 16 milioane de euro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și