Închide meniul

Lionel Messi a încheiat sezonul din MLS cu o înfrângere! Argentinianul, urmărit de ghinion la Charlotte. De când nu a mai marcat

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 octombrie 2023, 9:29

Lionel Messi a încheiat sezonul din MLS cu o înfrângere! Argentinianul, urmărit de ghinion la Charlotte. De când nu a mai marcat

Lionel Messi a încheiat sezonul din MLS cu o înfrângere

Lionel Messi, în Charlotte FC - Inter Miami / Profimedia

Lionel Messi a încheiat sezonul din MLS cu o înfrângere! Inter Miami, formaţia la care evoluează campionul mondial încă din vară, a jucat noaptea trecută ultimul meci din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa patronată de David Beckham pierduse deja orice şansă de calificare în play-off, dar nu a reuşit să încheie într-o notă pozitivă sezonul. Inter Miami a pierdut meciul din ultima etapă de pe terenul celor de la Charlotte FC, scor 0-1.

Lionel Messi a încheiat sezonul din MLS cu o înfrângere

Unicul gol al partidei a fost marcat de columbianul Kerwin Vargas, în minutul 13. Golul acestuia a reprezentat şi golul calificării pentru Charlotte, formaţie care a obţinut calificarea în play-off în urma succesului cu Inter Miami.

Lionel Messi, integralist în meciul de azi-noapte, a fost urmărit de ghinion la Charlotte. În minutul 49, argentinianul a înscris cu o scăriţă superbă, dar reuşita sa a fost anulată, pentru că a plecat dintr-o poziţie de offside.

În minutul 62, starul argentinian a fost din nou aproape de a marca un gol superb, dar reuşita sa dintr-o lovitură liberă din unghi a fost respinsă de portarul Kahlina în transversală.

Reclamă

Astfel, Messi rămâne fără gol de aproape două luni în tricoul lui Inter Miami, ultma sa reuşită fiind cea din meciul cu New York Red Bulls de pe 27 august. Meciul cu Charlotte a reprezentat şi primul meci în care Messi a fost titular, după accidentarea suferită în luna septembrie.

În 14 meciuri pentru Inter Miami, Lionel Messi a marcat 11 goluri şi a oferit 11 pase de gol. Chiar dacă a ratat calificarea în play-off-ul MLS, el a contribuit din plin la câştigarea Cupei Ligii. El a mai ajuns cu Inter Miami în finala US Open Cup, pierdută în faţa celor de la Houston.

Chiar dacă a ratat calificarea în play-off, Inter Miami va merge în China la începutul lunii noiembrie, pentru a disputa mweciuri amicale cu Hainiu şi Chengdu Rongcheng.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat cine va câştiga Balonul de Aur anul acesta, Pep Guardiola a avut de ales între Erling Haaland şi Leo Messi!

Chiar dacă îl antrenează pe Haaland şi consideră că atacantul norvegian ar merita Balonul de Aur, Guardiola crede că tot Messi va cuceri trofeul şi anul acesta. Ar fi cel de al optulea Balon de Aur al argentinianului, care conduce autoritar în ierarhia fotbaliştilor care au cucerit această distincţie. Următorul în clasament este Cristiano Ronaldo, cu 5 Baloane de Aur cucerite.

„Mereu am spus că Balonul de Aur trebuie împărțit în două categorii: Messi și restul lumii.

Haaland ar merita să îl câștige acum, pentru că a câștigat tripla și a marcat un milion de goluri. Dar Leo a câștigat Cupa Mondială!”, a declarat Pep Guardiola, pentru Football Daily.

Şi colegul de echipă al lui Haaland, Rodri, e de părere că Messi va câştiga Balonul de Aur. „Balonul de Aur? Eu cred că Lionel Messi îl va câștiga!”, a declarat Rodri, citat de sportbible.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și