Închide meniul

Lionel Messi a primit o nouă ofertă! Barcelona şi Al Hilal îşi pot lua gândul de la starul argentinian

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 iunie 2023, 15:25

Lionel Messi a primit o nouă ofertă! Barcelona şi Al Hilal îşi pot lua gândul de la starul argentinian

Lionel Messi a primit o nouă ofertă colosală

Lionel Messi, în timpul unui meci din Ligue 1 / Profimedia Images

Lionel Messi a primit o nouă ofertă colosală. Barcelona şi Al Hilal, formaţii care încercau să-l transfere pe starul sud-american în această vară, îşi pot lua gândul de la acesta. Sud-americanul este dorit de o trupă din MLS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi îşi va încheia contractul cu PSG la sfârşitul acestui sezon. Sud-americanul a decis să nu-şi mai prelungească înţelegerea pe Parc de Princes, şi astfel va semna cu o altă echipă în această vară.

Lionel Messi a primit o nouă ofertă colosală

Conform presei din Spania, Lionel Messi este ofertat de către Inter Miami, formaţie condusă de David Beckham. Trupa din MLS îi oferă un contract valabil pe patru sezoane starului argentinian, şi un salariu de 50 de milioane de euro pe sezon, anunţă sport.es.

Inter Miami şi-a mai manifestat interesul pentru Lionel Messi şi în trecut, însă argentinianul a spus pas unui transfer în MLS la momentul respectiv.

Pe lângă Inter Miami, Barcelona şi Al Hilal încearcă să obţină semnătura lui Lionel Messi, în următoarea perioadă de mercato.

Reclamă

Saudiţii i-au oferit chiar un salariu de zece ori mai mari decât cel oferit de americani, anume 500 de milioane de euro pe sezon. Trupa din Arabia Saudită l-ar transforma astfel pe Messi în cel mai bine plătit jucător din lume.

De cealaltă parte, Barcelona încearcă să-l readucă pe Lionel Messi pe Camp Nou, însă clubul nu traversează cea mai bună perioadă, din punct de vedere financiar.

Până în acest moment, Lionel Messi nu a luat nicio decizie în privinţa viitorului său, însă sursa citată mai sus anunţă că sud-americanul vrea să continue să joace la cel mai înalt nivel, în vederea participării la Copa America 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a primit o ofertă şi de 1,2 miliarde de euro

A apărut o ofertă uluitoare, de 1.2 miliarde de euro, pentru Lionel Messi. Starul argentinian rămâne liber de contract pe 30 iunie și ar putea semna cel mai mare contract din istoria fotbalului. Și tatăl, său, Jorge Messi, ar fi recompensat cu un comision fabulos, dacă va intermedia mutarea anului!

Jurnaliștii de la footmercato.net anunță că șeicul lui Al Hilal nu acceptă un refuz de la atacantul de 35 de ani și face presiuni pentru a-l aduce pe Messi în Arabia Saudită. Inițial i-a oferit 400 de milioane de dolari, apoi 500 de milioane de dolari. În urma ultimelor negocieri cu Jorge Messi, propunerea s-a mărit considerabil.

Sursa citată anterior, citată și de britanicii de la The Sun, asigură că Jorge Messi și-a dat deja acordul pentru o ofertă de 1.2 milioane de euro pe doi ani. Dacă se vor semna actele, el ar urma să primească cel mai mare comision plătit vreodată.

În condițiile date, Lionel Messi ar ajunge să fie din nou adversarul lui Cristiano Ronaldo. Dacă va accepta să joace în Arabia Saudită, ar putea câştiga 50 de milioane de euro pe lună, 1.640.000 de euro pentru fiecare zi de contract şi 68.000 de euro în fiecare oră!

Recomandări
  • Lionel Messi a primit o nouă ofertă tentantă
  • Ce echipă a intrat pe fir pentru starul sud-american

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
Vezi toate știrile
Citește și