Închide meniul
Foto

Lionel Messi a răbufnit după ce l-a strâns de gât pe un adversar! Prima reacţie a Balonului de Aur după incident

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 17 noiembrie 2023, 11:36

Lionel Messi a răbufnit după ce l-a strâns de gât pe un adversar! Prima reacţie a Balonului de Aur după incident

Lionel Messi a răbufnit după ce l-a strâns de gât pe un adversar

Lionel Messi, în timpul conflictului cu jucătorii uruguayeni / Profimedia Images

Lionel Messi a răbufnit după ce l-a strâns de gât pe un adversar! Starul argentinian, care are în palmares 8 trofee „Balonul de Aur”, a dat prima declaraţie după ce a fost implicat într-un conflict care nu îl caracterizează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi l-a strâns de gât şi pe Mathias Olivera în meciul pierdut de argentinieni cu 2-0 cu Uruguay. Campionul mondial a fost şi aproape de a-l lovi pe Olivera, împingându-l cu cotul pe jucătorul uruguyan.

Lionel Messi a răbufnit după ce l-a strâns de gât pe un adversar!

”Prefer să nu spun ceea ce cred despre unele gesturi. Dar acești tineri trebuie să învețe să arate respect celor mai mari decât ei. Jocul a fost întotdeauna intens și greu, dar mereu a fost vorba de respect. Ei trebuie să învețe un pic”, a declarat, după meci, Lionel Messi, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano pe Twitter.

Ronald Araujo a deschis scorul în minutul 41, în timp ce Darwin Nunez a stabilit scorul final în minutul 87. Pe lângă cele două goluri ale oaspeţilor, meciul a fost plin de certuri între jucătorii celor două echipe, iar o fază din minutul 20 l-a avut în prim-plan chiar pe Lionel Messi.

După 20 de minute de joc din Argentina – Uruguay, Rodrigo De Paul şi Mathias Oliveira s-au luat la ceartă, moment în care Lionel Messi, căpitanul campioanei mondiale, a decis să intervină. Starul lui Inter Miami s-a dus direct către Oliveira, pe care l-a strâns de gât.

Reclamă

Gestul lui Lionel Messi din minutul 20 putea să ducă la eliminarea starului argentinian, dar acesta a scăpat ca prin minune chiar şi de un cartonaş galben.

Momentul în care Messi l-a strâns de gât pe un adversar / Profimedia Images
Momentul în care Messi l-a strâns de gât pe un adversar / Profimedia Images

Pentru Argentina urmează duelul cu Brazilia din preliminariile pentru Cupa Mondială

Nervii nu i-au ajutat deloc pe oamenii lui Lionel Scaloni. În minutul 41, Ronald Araujo a încheiat seria de 751 de minute fără gol primit de naţionala Argentinei. Practic, ultimul gol marcat împotriva campioanei mondiale a fost cel al lui Kylian Mbappe din finala Cupei Mondiale din Qatar.

În minutul 87, Nicolas de la Cruz i-a pasat excelent lui Darwin Nunez, care a rămas singur cu Emiliano Martinez, atacantul lui Liverpool marcând fără emoţii.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar şi în urma acestei înfrângeri, Argentina rămâne pe primul loc în preliminariile din America de Sud pentru Cupa Mondială din 2026, cu 12 puncte. Victoria o propulsează însă pe Uruguay pe locul al doilea, care a ajuns la 10 puncte.

Următorul meci al Argentinei va avea loc pe 22 noiembrie, în deplasare, cu Brazilia, în timp ce Uruguay va juca în aceeaşi zi cu Bolivia, pe teren propriu. Brazilia nu se simte deloc bine în aceste preliminarii, fiind pe locul 5 în grupă, cu doar 7 puncte după 5 meciuri. Argentina e lider, în ciuda înfrângerii cu Uruguay, cu 12 puncte după 5 partide disputate.

Lionel Messi a făcut un anunţ important despre viitorul său

Chiar dacă au apărut zvonuri că Lionel Messi ar putea reveni la Barcelona, atacantul în vârstă de 36 de ani a ţinut să îi liniştească pe fanii lui Inter Miami. Asigură că nu va pleca nici în sezonul viitor din MLS. Declaraţiile lui nu mai lasă loc de interpretări.

„Vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor din Miami pentru tratamentul pe care l-am primit în aceste luni… atât eu, cât şi familia mea. M-aţi făcut să mă simt ca acasă. Este un oraş în care mă simt foarte bine, aşa că vă mulţumesc foarte mult!

Suntem împreună de foarte puţin timp, dar deja am câştigat un trofeu. Este ceva important pentru ceea ce urmează anul viitor, ne dă posibilitatea de a juca în turnee importante. Anul viitor va fi mult mai bun, vom continua să ne bucurăm, vom continua să câştigăm titluri şi sper că ne veţi fi alături aşa cum aţi făcut-o în aceste luni. Este grozav să vă avem în preajmă”, a declarat Lionel Messi, potrivit ole.com.ar.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și