Închide meniul

Lionel Messi, anunţ important despre viitorul său! Declaraţii făcute cu Balonul de Aur în braţe, care nu lasă loc de interpretări

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 noiembrie 2023, 10:33

Reclamă
Lionel Messi, anunţ important despre viitorul său! Declaraţii făcute cu Balonul de Aur în braţe, care nu lasă loc de interpretări

Lionel Messi, anunţ important despre viitorul său

Lionel Messi le-a prezentat fanilor Balonul de Aur / Colaj Profimediaimages

Lionel Messi a făcut un anunţ important despre viitorul său. Starul argentinian le-a prezentat fanilor lui Inter Miami trofeul Balonului de Aur, pe care l-a câştigat pentru a 8-a oară. Messi a avut parte de un moment festiv înaintea amicalului cu New York City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter Miami a cedat cu 1-2, chiar dacă Messi a fost integralist. Sergio Busquets a fost cel care a oferit o pasă decisivă la golul lui Robinson, din minutul 81.

Lionel Messi a făcut un anunţ important despre viitorul său

Chiar dacă au apărut zvonuri că Lionel Messi ar putea reveni la Barcelona, atacantul în vârstă de 36 de ani a ţinut să îi liniştească pe fanii lui Inter Miami. Asigură că nu va pleca nici în sezonul viitor din MLS. Declaraţiile lui nu mai lasă loc de interpretări.

Vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor din Miami pentru tratamentul pe care l-am primit în aceste luni… atât eu, cât şi familia mea. M-aţi făcut să mă simt ca acasă. Este un oraş în care mă simt foarte bine, aşa că vă mulţumesc foarte mult!

Suntem împreună de foarte puţin timp, dar deja am câştigat un trofeu. Este ceva important pentru ceea ce urmează anul viitor, ne dă posibilitatea de a juca în turnee importante. Anul viitor va fi mult mai bun, vom continua să ne bucurăm, vom continua să câştigăm titluri şi sper că ne veţi fi alături aşa cum aţi făcut-o în aceste luni. Este grozav să vă avem în preajmă„, a declarat Lionel Messi, potrivit ole.com.ar.

Reclamă

Messi a fost ovaţionat minute în şir de fani. Starul argentinian a primit aplauze la scenă deschisă.

Clasamentul final al Balonului de Aur 2023

A fost făcut public clasamentul final al Balonului de Aur 2023. Fabrizio Romano este cel care a oferit toate datele, iar diferenţa dintre Lionel Messi şi Erling Haaland a fost una considerabilă.

Reclamă 4 / 0/3

Messi a câştigat luni, la Paris, al optulea Balon de Aur al carierei. Chiar dacă francezii anunţau înaintea decernării că situaţia e una foarte strânsă între Messi şi Haaland, la nivel de voturi, nu a fost chiar aşa.

Messi a primit 462 de voturi, iar Haaland 357 de voturi, diferenţa fiind astfel de 105 voturi. Kylian Mbappe a adunat şi el 270 de voturi, completând podiumul din 2023.

Kevin De Bruyne (100), Rodri (57), Vinicius (49), Julian Alvarez (28), Osimhen (24), Bernardo Silva (20) şi Luka Modric (19) sunt starurile care au completat topul 10 din 2023.

Lionel Messi, dezvăluiri senzaționale despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au oferit, în ultimele două decenii, una dintre cele mai frumoase rivalități din istoria fotbalului. Cei doi au, fără îndoială, un loc de cinste în topul celor mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor.

Câștigătorul a 8 Baloane de Aur a dezvăluit faptul că rivalitatea cu starul lusitan, ajuns acum la Al-Nassr, l-a ajutat să se mențină la cel mai înalt nivel. Totodată, a menționat că duelul cu Ronaldo a reprezentat un moment plăcut pentru aceștia.

„Ne hrănim unul din rivalitatea celuilalt. A vrut mereu să câștige totul, tot timpul. A fost un moment foarte plăcut pentru amândoi și pentru toți cei care iubesc fotbalul. Cred că merităm mult mai mult credit pentru că am putut rămâne în frunte atât de mult timp.

Este extrem de dificil să rămâi în frunte timp de zece sau cincisprezece ani. A fost un moment grozav și cred că rămâne o amintire grozavă pentru toți cei care ne-au urmărit”, a transmis Lionel Messi, pentru publicația franceză L’Equipe.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și