Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi a strâns de gât un adversar în Argentina – Uruguay! Imagini incredibile cu câştigătorul Balonului de Aur

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 noiembrie 2023, 9:33 / Actualizat: 17 noiembrie 2023, 11:26

Lionel Messi a strâns de gât un adversar în Argentina – Uruguay! Imagini incredibile cu câştigătorul Balonului de Aur

Lionel Messi a strâns de gât un adversar în Argentina - Uruguay

Lionel Messi, în timpul conflictului cu Mathias Oliveira, în Argentina - Uruguay 0-2 / Profimedia

Lionel Messi a strâns de gât un adversar în Argentina – Uruguay! Partida din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2026 a fost una extrem de tensionată, încheiată cu victoria oaspeţilor, cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Araujo a deschis scorul în minutul 41, în timp ce Darwin Nunez a stabilit scorul final în minutul 87. Pe lângă cele două goluri ale oaspeţilor, meciul a fost plin de certuri între jucătorii celor două echipe, iar o fază din minutul 20 l-a avut în prim-plan chiar pe Lionel Messi.

Lionel Messi a strâns de gât un adversar în Argentina – Uruguay!

După 20 de minute de joc din Argentina – Uruguay, Rodrigo De Paul şi Mathias Oliveira s-au luat la ceartă, moment în care Lionel Messi, căpitanul campioanei mondiale, a decis să intervină. Starul lui Inter Miami s-a dus direct către Oliveira, pe care l-a strâns de gât.

Gestul lui Lionel Messi din minutul 20 putea să ducă la eliminarea starului argentinian, dar acesta a scăpat ca prin minune chiar şi de un cartonaş galben.

Reclamă

Nervii nu i-au ajutat deloc pe oamenii lui Lionel Scaloni. În minutul 41, Ronald Araujo a încheiat seria de 751 de minute fără gol primit de naţionala Argentinei. Practic, ultimul gol marcat împotriva campioanei mondiale a fost cel al lui Kylian Mbappe din finala Cupei Mondiale din Qatar.

În minutul 87, Nicolas de la Cruz i-a pasat excelent lui Darwin Nunez, care a rămas singur cu Emiliano Martinez, atacantul lui Liverpool marcând fără emoţii.

Chiar şi în urma acestei înfrângeri, Argentina rămâne pe primul loc în preliminariile din America de Sud pentru Cupa Mondială din 2026, cu 12 puncte. Victoria o propulsează însă pe Uruguay pe locul al doilea, care a ajuns la 10 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Următorul meci al Argentinei va avea loc pe 22 noiembrie, în deplasare, cu Brazilia, în timp ce Uruguay va juca în aceeaşi zi cu Bolivia, pe teren propriu.

Lionel Messi a făcut un anunţ important despre viitorul său

Chiar dacă au apărut zvonuri că Lionel Messi ar putea reveni la Barcelona, atacantul în vârstă de 36 de ani a ţinut să îi liniştească pe fanii lui Inter Miami. Asigură că nu va pleca nici în sezonul viitor din MLS. Declaraţiile lui nu mai lasă loc de interpretări.

„Vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor din Miami pentru tratamentul pe care l-am primit în aceste luni… atât eu, cât şi familia mea. M-aţi făcut să mă simt ca acasă. Este un oraş în care mă simt foarte bine, aşa că vă mulţumesc foarte mult!

Suntem împreună de foarte puţin timp, dar deja am câştigat un trofeu. Este ceva important pentru ceea ce urmează anul viitor, ne dă posibilitatea de a juca în turnee importante. Anul viitor va fi mult mai bun, vom continua să ne bucurăm, vom continua să câştigăm titluri şi sper că ne veţi fi alături aşa cum aţi făcut-o în aceste luni. Este grozav să vă avem în preajmă„, a declarat Lionel Messi, potrivit ole.com.ar.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și