Închide meniul

Lionel Messi a rupt tăcerea după zvonurile din ultima perioadă! Campionul mondial, anunț despre viitorul său

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 octombrie 2023, 9:40

Lionel Messi a rupt tăcerea după zvonurile din ultima perioadă! Campionul mondial, anunț despre viitorul său

Lionel Messi a rupt tăcerea după zvonurile din ultima perioadă

Lionel Messi, în timpul unui meci / Profimedia

Lionel Messi a rupt tăcerea după zvonurile din ultima perioadă! Starul celor de la Inter Miami a făcut o declarație legată de viitorul său, în contextul în care o revenire la FC Barcelona a fost tot mai vehiculată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declarația campionului mondial vine în contextul în care Inter Miami a ratat calificarea în play-off-ul MLS. Astfel, pentru argentinian urmează o perioadă de pauză, până când noul sezon al ligii din Statele Unite va începe, la începutul anului viitor.

Lionel Messi a rupt tăcerea după zvonurile din ultima perioadă. Campionul mondial nu ia în calcul plecarea din MLS

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Lionel Messi nu dorește să plece de la echipa lui David Beckham, sub formă de împrumut, până la debutul sezonului viitor de MLS. Starul argentinian a negat astfel o posibilă revenire la FC Barcelona, sau o mutare în zona golfului.

Campionul mondial din 2022 a făcut și o declarație care îi va bucura pe fanii echipei din Miami. Acesta a menționat faptul că echipa trebuie să fie mai competitivă în următoarea stagiune și este de părere că formația va continua să atingă borne impresionante:

„Sunt mândru de rezultatele lui Inter Miami. Am câștigat primul trofeu din istoria clubului, am fost aproape de play-off. 

Reclamă

Trebuie să fim mai competitivi în sezonul următor. Sunt sigur că vom continua să experimentăm momente incredibile împreună cu această echipă, acest oraș și acest club”, a spus Lionel Messi

Lionel Messi a încheiat sezonul din MLS cu o înfrângere

Lionel Messi, integralist în această partidă, a fost urmărit de ghinion pe terenul celor de la Charlotte. În minutul 49, argentinianul a înscris cu o scăriţă superbă, dar reuşita sa a fost anulată, pentru că a plecat dintr-o poziţie de offside.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 62, starul argentinian a fost din nou aproape de a marca un gol superb, dar reuşita sa dintr-o lovitură liberă din unghi a fost respinsă de portarul Kahlina în transversală.

Astfel, Messi rămâne fără gol de aproape două luni în tricoul lui Inter Miami, ultma sa reuşită fiind cea din meciul cu New York Red Bulls de pe 27 august. Meciul cu Charlotte a reprezentat şi primul meci în care Messi a fost titular, după accidentarea suferită în luna septembrie.

În 14 meciuri pentru Inter Miami, Lionel Messi a marcat 11 goluri şi a oferit 11 pase de gol. Chiar dacă a ratat calificarea în play-off-ul MLS, el a contribuit din plin la câştigarea Cupei Ligii. El a mai ajuns cu Inter Miami în finala US Open Cup, pierdută în faţa celor de la Houston.

Chiar dacă a ratat calificarea în play-off, Inter Miami va merge în China la începutul lunii noiembrie, pentru a disputa mweciuri amicale cu Hainiu şi Chengdu Rongcheng.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și