Închide meniul

Lionel Messi a stabilit un nou record! Starul argentinian l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo

Bogdan Stănescu Publicat: 9 august 2023, 9:32

Reclamă
Lionel Messi a stabilit un nou record! Starul argentinian l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo

Lionel Messi a stabilit un nou record!

Lionel Messi, după un gol marcat pentru Inter Miami / Profimedia Images

Lionel Messi a stabilit un nou record! Starul argentinian a marcat peste 20 de goluri în fiecare dintre cei ultimii 17 ani!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a dobândit acest record după „dubla” din meciul cu FC Dallas, din Cupa Ligii Americii Centrale şi de Nord.

Lionel Messi a stabilit un nou record!

Cu cele două goluri marcate în partida cu FC Dallas, Leo Messi a ajuns la 21 de reuşite în 2023, al 17-lea an consecutiv în care înscrie mai bine de 20 de goluri, potrivit transfermarkt.co.uk.

De partea cealaltă, Cristiano Ronaldo a marcat numai 16 goluri anul trecut, iar Leo Messi l-a depăşit şi la acest capitol.

Messi ţinteşte şi recordul de goluri all-time, deţinut de Cristiano Ronaldo. Portughezul are 841 de goluri marcate în carieră, faţă de cele 814 înscrise de Messi.

Reclamă

Având în vedere că Messi este cu doi ani mai tânăr decât Ronaldo, argentinianul ar putea doborî şi acest record al lui Ronaldo, pe care ambii jucători şi-l doresc foarte mult.

Inter Miami, transformare totală de la venirea lui Messi!

Lionel Messi a ajuns la 7 goluri marcate pentru Inter Miami, din 4 meciuri disputate. În ultimul joc, cel din Cupa Ligii Americii Centrale şi de Nord, Messi a înscris o nouă „dublă”.

Reclamă 4 / 0/3

Messi a marcat în minutele 6 şi 85, în partida Dallas – Inter Miami, încheiată cu scorul de 4-4.

Inter Miami s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei, după ce şi-a învins adversara la loviturile de departajare.

În campionat Inter Miami continuă să fie lantenrna clasamentului, dar s-a apropiat la un punct de locul 14, Toronto. Inter Miami are şi două meciuri în minus faţă de Toronto.

Lionel Messi și-a făcut un fan să plângă de fericire

Lionel Messi și-a făcut un fan să plângă de fericire! Starul celor de la Inter Miami i-a oferit unui fan un moment pe care acesta nu-l va uita vreodată.

În timp ce conducea mașina personală pe străzile din Miami, Lionel Messi i-a oferit unui fan un moment de neuitat. Un tânăr susținător al fotbalistului s-a apropiat de mașina acestuia, în timpul în care starul se afla la semafor, pentru a-l îmbrățișa pe acesta.

Totuși, fanul a mai avut o cerință pentru argentinian. Tânărul i-a cerut lui Messi să-l pupe pe obraz, moment în care acesta a fost surprins de cerința susținătorului. Totuși, campionul mondial din 2022 s-a conformat și i-a oferit respectivului fan un moment pe care nu îl va uita niciodată.

Acest moment arată încă o dată relația excelentă pe care Messi o are cu fanii săi. După ce s-a îndepărtat de mașina argentinianului, fanul a început să plângă de fericire, fiind extrem de emoționat de gestul fotbalistului lui Inter Miami.

Reclamă

David Beckham, în lacrimi după un gol al lui Lionel Messi

David Bechkam a fost surprins cu lacrimi în ochi după un gol marcat de Lionel Messi. S-a întâmplat la meciul cu Cruz Azul, din Cupa Ligii. A fost chiar primul meci disputat de Lionel Messi pentru Inter Miami.

Messi a fost rezervă la acel meci, dar a intrat în teren în minutul 54, în aplauzele a zeci de mii de fani. Pe finalul partidei, mai exact în minutul 90+4, la scorul de 1-1, Lionel Messi a reușit să marcheze un gol superb dintr-o lovitură liberă executată impecabil. Fanii prezenți pe stadion s-au bucurat copios, iar David Beckham, acționarul formației, a fost și el vizibil emoționat.

Imediat după gol, Messi a mers să sărbătorească alături de familie. Cei trei băieţi ai săi se aflau pe marginea terenului, la meciul de debut al starului argentinian la Inter Miami. De asemenea, la partida din Miami au fost prezente mai multe vedete, printre care Kim Kardashian LeBron James, Tom Brady, dar și Serena Williams, fosta adversară a Simonei Halep.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și