Închide meniul

Lionel Messi, anunţ despre participarea la Cupa Mondială din 2026! Decizia luată de starul argentinian

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2023, 17:35

Lionel Messi, anunţ despre participarea la Cupa Mondială din 2026! Decizia luată de starul argentinian

Lionel Messi a refuzat oferta lui Al-Hilal

Lionel Messi / Profimedia

Lionel Messi a făcut un anunţ cu privire la participarea la Cupa Mondială din 2026. Starul sud-american, care a triumfat la turneul final mondial din 2022, a mărturisit că nu plănuieşte să participe la următoarea ediţie a Campionatului Mondial, care va avea loc în Mexic, Statele Unite şi Canada în anul 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a câştigat, la finalul anului 2022, singurul trofeu care îi lipsea din palmares, Cupa Mondială. Argentina a câştigat finala dramatică cu Franţa, de la turneul final găzduit de Qatar.

Lionel Messi, anunţ despre participarea la Cupa Mondială din 2026

Deşi la ediţia din 2026 a Campionatului Mondial, Argentina va avea statutul de campioană en-titre, Lionel Messi a decis să nu participe la respectivul turneu final.

„Eu cred că nu. Acesta a fost ultimul meu Mondial. Voi vedea, cum merg lucrurile, dar în principiu nu, nu voi merge la următorul Mondial”, a afirmat Messi într-un interviu pentru ziarul chinez Titan Sports.

De asemenea, Messi a vorbit şi despre succesul înregistrat alături de naţionala sa în Qatar. Acesta susţine că şi-ar fi dorit ca Diego Maradona să fie prezent pe stadion, pentru a-i înmâna trofeul.

Reclamă

„Mi-ar fi plăcut ca Diego să îmi ofere trofeul. Măcar să fi văzut toate astea, Argentina campioană mondială, cu cât iubea el naționala și își dorea ca aceste lucruri să se întâmple. Ar fi fost o fotografie extrem de frumoasă și aia.

De sus, atât cel cât și mulți oameni care mă iubesc și îmi vor binele îmi oferă forță pentru tot. Cântecul a fost un boom pentru toată lumea. Încă de sus a fost extrem de motivator”, a declarat Lionel Messi, conform tycsports.com.

Argentina, campioana mondială, cu Messi în rândurile sale, va disputa joi la Beijing un meci amical cu Australia, pe Stadionul Muncitorilor din Beijing, recent renovat şi cu o capacitate de 68.000 spectatori.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi va evolua la Inter Miami, în sezonul viitor

Lionel Messi a fost convins de Inter Miami cu un salariu mult mai mic decât cel pe care îl încasa la PSG. Argentinianul va avea un salariu de aproximativ 13 milioane de euro la echipa din Florida, potrivit spaniolilor de la AS. Cu toate acestea, Messi va avea încasări uriaşe de la sponsorii din MLS.

La PSG, echipa la care a evoluat în ultimele două sezoane, Lionel Messi a câştigat 40 de milioane de euro pe an. Chiar dacă suma pe care o va încasa de la Inter Miami este mult mai mică, argentinianul va primi sume uriaşe din partea sponsorilor din MLS.

Venirea lui Lionel Messi în Statele Unite ale Americii reprezintă o adevărată lovitură din punct de vedere financiar pentru Major League Soccer.

Potrivit celor de la The Athletic, Apple şi Adidas, doi dintre sponsorii MLS, îi vor oferi sume uriaşe starului argentinian, campionul mondial urmând să încaseze în total până la 500 de milioane de euro pe an pentru faptul că va evolua în campionatul nord-american. De asemenea, există şi posibilitatea ca Messi să cumpere acţiuni la clubul din Florida, lucru care nu s-a confirmat până acum.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și