Închide meniul

Inter Miami, o nouă lovitură pe piața transferurilor. Echipa lui David Beckham l-a transferat pe Sergio Busquets

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 iunie 2023, 9:58

Inter Miami, o nouă lovitură pe piața transferurilor. Echipa lui David Beckham l-a transferat pe Sergio Busquets

Inter Miami, o nouă lovitură pe piața transferurilor

Sergio Busquets, în timpul unui meci la Barcelona/ Profimedia

Inter Miami a reușit o nouă lovitură pe piața transferurilor. Echipa lui David Beckham l-a transferat pe Sergio Busquets, fostul mijlocaș central al Barcelonei. Fotbalistul s-a despărțit de gruparea „blaugrana” după 15 ani petrecuți pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Busquets va juca din nou alături de Lionel Messi. Aceștia vor fi, din nou, coechipieri, după o pauză de doi ani. Mijlocașul central spaniol a declarat, încă de anul trecut, că a fost impresionat de facilitățile lui Inter Miami și că este un fan al MLS, după un meci amical jucat de Barcelona, împotriva echipei lui David Beckham.

Inter Miami, o nouă lovitură pe piața transferurilor. Sergio Busquets va juca din nou alături de Lionel Messi.

După transferul lui Lionel Messi, Inter Miami a reușit o nouă lovitură pe piața transferurilor. Ultimul jucător transferat de echipa lui David Beckham este Sergio Busquets. Anunțul oficial a fost făcut prin intermediul lui videoclip, postat pe rețelele de socializare.

Busquets a părăsit-o pe Barcelona după 15 ani petrecuți pe Camp Nou. În perioada jucată pentru echipa catalană, Sergio a reușit să câștige nu mai puțin de 31 de trofee. Este vorba de 8 titluri de campion, 7 Cupe ale Spaniei, 7 Supercupe, 3 Ligi ale Campionilor, 3 Supercupe ale Europei și 3 Cupe Mondiale ale Cluburilor FIFA.

Reclamă

Mijlocașul se va alătura celor de la Inter Miami, echipă care ocupă, în prezent, ultimul loc în Major League Soccer. Clubul lui David Beckham a obținut 15 puncte, după 17 partide jucate. În prezent echipa este pregătită de Javier Morales, antrenor interimar, după despărțirea de Phil Neville.

Prețul unui bilet la meciul în care Lionel Messi este așteptat să debuteze la Inter Miami a explodat

Presa din Spania anunță că Lionel Messi ar putea debuta la noua sa echipă pe 22 iulie, într-un meci cu Cruz Azul. Până la partida respectivă, un bilet pentru un meci al celor de la Inter Miami este vândut cu aproximativ 44 de euro.

Totul se schimbă însă la meciul cu Cruz Azul. Pentru duelul respectiv, în care Lionel Messi ar putea fi pe teren, prețul unui bilet este și de 1000 de ori mai scump. Astfel, pe site-urile speciale, un tichet la duelul dintre Inter Miami și Cruz Azul costă și 4500 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, biletele sunt puse și la revânzare, însă prețurile sunt unele exorbitante. Pentru un bilet situat aproape de gazon, pentru a avea o vedere cât mai bună asupra momentului unic în care Messi debutează la Inter Miami, un fan poate plăti chiar și 11.000 de euro!

În prezent, Lionel Messi se relaxează alături de familie în vacanță. Starul sud-american s-a înțeles cu selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, să nu mai joace în duelul amical al „pumelor” cu Indonesia.

Messi a jucat astfel un singur meci alături de naționala sa, în această vară. Sud-americanul a fost prezent pe teren la Beijing, în amicalul cu Australia, în care de altfel a și marcat cel mai rapid gol al carierei sale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și